What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Sustine-ți imunitatea chiar și în sezonul rece!

Când ne gândim la sezonul rece primul gând pe care îl avem este acela „să trecem cu bine peste!”. La ce ne referim mai exact când spunem asta? Ne dorim să nu ne trezim cu dureri de gât sau nas înfundat, acestea fiind și primele, dar și cel mai des întâlnite simptome care ne transmit un început de răceală. Organismul nostru are nevoie de AJUTOR.

Vestea bună este că bolile sezonului rece pot fi prevenite prin metode simple, dar care s-au dovedit a fi benefice în ceea ce privește întărirea sistemului imunitar.

Stilul de viață pe care îl adoptăm este foarte important. Acesta influențează în mod direct sistemul imunitar. Drept urmare, îți  recomandăm o alimentație bogată în nutrienți, antioxidanți, vitamine și fibre.

Odihna este și ea la rândul ei foarte importantă, iar un minim de 8 ore de somn pe noapte s-a dovedit că susține creșterea imunității.

Activitatea fizică regulată și hidratarea sunt puncte cheie importante atunci când vine vorba de imunitate. Apa ajută corpul să producă și să stimuleze circulația limfei, care transportă celulele albe din sânge și alte celule ale sistemului imunitar… ce mai aștepți? Hidratează-te!

 Ce spui de o mână de ajutor? Îți salvăm sistemul imunitar cu terapia vitaminelor perfuzabile.

Uite ce factori pot slăbi sistemul imunitar:

  •  Stresul
  •  Dieta dezechilibrată
  •  Lipsa somnului
  •  Lipsa activității fizice
  •  Excesul de zahăr și de băuturi acidulate
  •  Poluarea
  •  Obezitatea sau alte afectiuni ale organismului
  •  Excesul de alcool
  •  Fumatul, etc.

Pe de altă parte, nutrienții care pot ajuta sistemul imunitar, în sezonul rece se găsesc cu ușurință în alimente. 

Oare în ce alimente se înmagazinează vitamine, minerale și antioxidanți care întăresc sistemul imunitar?

 Este vorba despre alimente precum: fructele citrice, ardeiul gras, broccoli, usturoiul, ghimbirul, spanacul, iaurtul, migdalele, turmericul, ceaiul verde, carnea de pui sau fructele de pădure.

Hai să vorbim puțin mai pe larg despre VITAMINE:

–   Vitamina D – în lunile de iarnă, mulți oameni sintetizează mai puțină vitamina D din cauza expunerii reduse la soare. Asigură-te că o obții din sursele alimentare sau din suplimente (minimum 1000 UI pe zi).

–   Vitamina C – este unul dintre cele mai mari stimulente ale sistemului imunitar dintre toate. De fapt, lipsa vitaminei C te poate face chiar mai predispus la îmbolnăvire. Alimentele bogate în vitamina C includ portocale, grapefruit, mandarine, căpșuni, ardei gras, spanacul, kale și broccoli.

–   Vitamina B6  – este vitală pentru susținerea reacțiilor biochimice din sistemul imunitar. Alimentele bogate în vitamina B6 includ puiul și peștele de apă rece, cum ar fi somonul și tonul. Vitamina B6 se găsește și în legumele verzi, dar și în năut, care este ingredientul principal în hummus.

–   Vitamina E – este un antioxidant puternic care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Alimentele bogate în vitamina E sunt nucile, semințele și spanacul.

–   Acizii grași Omega 3 îmbunătățesc concentrarea și reprezintă un ajutor suplimentar, împotriva răcelilor sezoniere. Aceștia joacă un rol important în funcționarea tractului gastro-intestinal, în reglarea tensiunii arteriale, în procesul de coagulare a sângelui, în mecanismul alergiilor și în producerea altor hormoni. 

–          Glutationul protejează organismul împotriva stresului oxidativ,  neutralizează radicalii liberi, dar și celulele de oxigen instabile și metalele grele care se regăsesc în organism. Acesta ajută la prevenirea consecințelor apărute din cauza radicalilor liberi și întărește sistemul imunitar.

–   Acidul Alpha Lipoic (ALA) este un puternic antioxidant care neutralizează ușor și rapid radicalii liberi. Are capacitatea de a mări concentratia altor antioxidanti, cum ar fi glutationul, vitamina C și vitamina E. 

 Acum că am aflat informații prețioase despre vitamine, hai să îți dăm o veste bună.

În centrul nostru poți beneficia de vitamine precum vitamina C, vitaminele din grupul B, antioxidanții Glutation și Acidul Alpha Lipoic.

Bucură-te de sezonul rece și profită de oferta IMMUNITY BOOST.

Ce conține oferta?

✅  Protocol suport de vitamine 5 perfuzii cu 10% discount (în loc de 1050 lei plătești doar 945 lei).

✅   Protocol suport vitamine 10 perfuzii cu 20% discount (în loc de 2100 lei plătești doar 1680 de lei)

Programează-te la sănătate ACUM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO