What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

OFERTE

Pay 5, get 7

Oferta este valabilă în perioada 13.04.2023 – 19.06.2023

Cum sună 2 zile de relaxare și detoxifiere gratuite? Avem pentru tine oferta “Pay 5, get 7” în care te bucuri de o săptămână de detox la preț de 5 zile.
Oferta este valabilă pentru programele de detox:
Master Detox 

Cel mai recomandat și cel mai popular program. Are doar mese lichide, fiind singurul program care conține procedura de curățare a colonului (Angel of Water) în fiecare zi.


Alkaline Green Detox 

Un program ce este alcătuit din sucuri verzi, din plante alcaline și apă alcalină. Acestea te vor energiza şi regenera. Acest program este conceput special pentru a oferi un impuls imunităţii şi pentru a face detoxifierea accesibilă pentru cei cu program încărcat.


Raw Food Detox

Îmbină hrana raw nutritivă cu sucuri din legume și fructe proaspete. Acesta te poate ajuta să scapi de grăsimea în exces, în timp ce îți ușurează sistemul digestiv.

Happy Hour

Avem Happy Hour la Atasagonîncepând cu ora 17:00! 

De LUNI până DUMINICĂ!

În ce constă asta?

Beneficiezi de 30% reducere la secțiunile:

  • SPA
  • Estetică&Frumusețe

Nume și prenume(Necesar)

*Înainte de achiziționarea oricărui pachet din categoriile “Spa” și “Estetică&Frumusețe”, vă rugăm să completați formularul de mai sus și să așteptați să va contactăm telefonic pentru a putea aplica reducerea de 30%.

Couples Immunity

Oferta este valabilă: 01.04.2023-31.05.2023

În perioada în care se produc schimbări bruște de temperatură, ai nevoie de vitaminizare pentru a preveni scădere sistemului imunitar.
Organismul nu produce vitamina C (acidul ascorbic), însă avem nevoie de ea pentru sistemul imunitar, structura osoasă, absorbția fierului și pentru o piele sănătoasă.
De ce să alegi I.V.? Terapia aceasta este una dintre cele mai rapide și mai eficiente maniere de administrare a vitaminei C, fiind evitat sistemul digestiv, precum și cel hepatic. Astfel, se atinge rapid concentrația plasmatică necesară și se obține efectul terapeutic urmărit.
Pachetele includ:
”Pachet cu 2 terapii  cu vitamina C”, la prețul de 425 lei, în loc de 500 lei.
”Complex  cu vitamine B1, B6, B12 + vitamina C” la prețul de 600 lei, în loc de 700 lei.
*Prin cuplu ne referim la un grup de 2 persoane care efectuează tratamentele împreună.

 

ro_RO