What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Termeni & Conditii

Termeni și condiții

Compania care administreaza site-ul  https://atasagon.com/, denumit in continuare  S.C ATASAGON S.R.L , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/1126/2015  si avand Codul Unic de Inregistrare: 34743204

 

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  S.C ATASAGON S.R.L  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor site-ului.

 

 1. Dreptul de autor

  Intregul continut al site-ului  https://atasagon.com/– imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  S.C ATASAGON S.R.L  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al  S.C ATASAGON S.R.L  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 1. Accesul la informatiile de pe site

   S.C ATASAGON S.R.L  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul  https://atasagon.com/ si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  S.C ATASAGON S.R.L  fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

  Site-ul www. S.C ATASAGON S.R.L .ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine S.C ATASAGON S.R.L   si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

 

  S.C ATASAGON S.R.L  administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al S.C ATASAGON S.R.L  sunt strict interzise.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

  Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.  S.C ATASAGON S.R.L  nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.  S.C ATASAGON S.R.L  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

 

  Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).  S.C ATASAGON S.R.L  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv,  S.C ATASAGON S.R.L  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul  https://atasagon.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  S.C ATASAGON S.R.L  oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de  S.C ATASAGON S.R.L  de la acest client.

 

  Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul  S.C ATASAGON S.R.L , nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

  Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru livrare

   S.C ATASAGON S.R.L  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

   S.C ATASAGON S.R.L  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  S.C ATASAGON S.R.L  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru plata
  Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii, se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.  S.C ATASAGON S.R.L  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  S.C ATASAGON S.R.L  la adresa de e-mail   hello@atasagon.com

 

 Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  S.C ATASAGON S.R.L . Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz,  S.C ATASAGON S.R.L  va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

  Utilizatorii care viziteaza site-ul  https://atasagon.com pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.  S.C ATASAGON S.R.L  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

   S.C ATASAGON S.R.L  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii  S.C ATASAGON S.R.L  si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

  Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  S.C ATASAGON S.R.L  nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

  Site-ul  https://atasagon.com/ este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea  S.C ATASAGON S.R.L  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.  S.C ATASAGON S.R.L  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului  https://atasagon.com

 

   S.C ATASAGON S.R.L  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor prin care se poate accesa legaturi de pe site-ul  S.C ATASAGON S.R.L . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Dreptul de returnare a produselor

  Clientul are dreptul de a notifica in scris  S.C ATASAGON S.R.L  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Referitor la programele de detoxifiere:

  In cazul in care doresti modificarea rezervarii, aceasta se poate face cu minim 7 zile inainte de data inceperii programului, dar cu conditia sa fie in perioada de valabilitate a ofertei. In cazul in care nu ne vei oferi o noua data pentru program, perioada de gratie expira si suma platita pentru program este nerambursabila. Poti anula rezervarea cu pana la 14 zile inaintea sosirii; in acest caz suma platita pentru program se va returna.In cazul in care anulezi la mai putin de 14 zile pana la inceperea programului, suma platita este nerambursabila.

  Daca rezervarea se efectueaza cu maxim 3 zile inainte de inceperea programului, vei face plata integral la momentul rezervarii, nerambursabil.

  Pentru orice astfel de cerere/notificare se va trimite un mail catre adresa de email hello@atasagon.com

 1. Litigii si dispozitii finale

  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe  S.C ATASAGON S.R.L  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Brasov. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

 1. Promoții, concursuri, tombole și reduceri

   S.C ATASAGON S.R.L  nu acordă/acceptă cumularea reducerilor/discount-ului pentru clienți decât în situații speciale în care acestea sunt comunicate/negociate de către reprezentanții firmei.

Produsele aflate deja în promoție nu pot suporta o altă reducere, decât în situații speciale comunicate/negociate direct cu vânzătorul.

ro_RO