Termeni & Conditii

Informații importante pentru tine

Rezervări și plată

Dacă faci rezervarea cu cel puțin 3 zile înaintea începerii programului, poți efectua plata integral sau în cuantum de 50% din costul programului; vei achita restul de 50% în ziua sosirii la centru, înainte de începerea programului.

Daca faci rezervarea cu maxim 3 zile înainte de începerea programului, vei face plata integral la momentul rezervării, nerambursabil.

Pentru confirmarea rezervării, în ambele cazuri, este nevoie să ne trimiți o copie a ordinului de plată la [email protected]

Modificări / Anulări

În cazul în care dorești modificarea rezervării, o vei putea face o singură dată și vei avea la dispoziție maxim 30 zile să confirmi o nouă dată pentru program; în cazul în care nu ne vei oferi o noua dată pentru program, perioada de grație expiră și suma plătită pentru program este nerambursabilă.

Poți anula rezervarea cu până la 14 zile înaintea sosirii; în acest caz suma plătită pentru program ți se va returna. În cazul în care anulezi la mai puțin de 14 zile până la începerea programului, suma plătită este nerambursabilă.

Scroll to Top
You can send us a message!