What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Livrare produse

CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR ATASAGON?

Contravaloarea livrarii este de 22 lei, IAR LIVRAREA SE FACE DOAR pe raza orasului Brasov .

Livrarea produselor se face prin curierul nostru propriu, doar in orasul Brasov. Produsele ajung la adresa specificata in comanda in 1-2 zile lucratoare din momentul in care coletul dvs. a fost expediat.

CAND SE EXPEDIAZA COMANDA?

Livrarea produselor comandate se face numai dupa ce comanda a fost confirmata telefonic de catre operatorii nostri, exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale, in intervalul orar 09:00-18:00.

Daca dupa plasarea unei comenzi nu sunteti contactat/contactata in 24 ore in intervalul orar 09:00-18:00 de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale), va rugam sa ne contactati dvs. la numarul afisat pe site deoarece, probabil, numarul de telefon din comanda nu este corect sau nu ne-ati raspuns la telefon.

Pentru comenzile plasate si confirmate telefonic de Luni pana Vineri, pana in orele 16:00, coletele pleaca in aceeasi zi, cu probabilitate de 95% sa ajunga la destinatie in urmatoarea zi lucratoare.

CAT DUREAZA LIVRAREA PRODUSELOR?

Produsele care se afla pe stoc se livreaza in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare, in functie de zona de destinatie. In Bucuresti si orasele mari din tara produsele ajung de regula a doua zi, iar in sate si comune sunt cazuri de intarziere de pana la 48 de ore de la expedierea coletului.

Daca plata este efectuata cu cardul , in intervalul orar 07:00 – 12:00 , produsele se expediaza in aceeasi zi si vor fii primite ziua urmatoare.

De asemenea, mai pot surveni si alte intarzieri din partea curierului in ceea ce priveste livrarea coletelor, intarzieri cauzate de blocajele din trafic, de starea vremii, de calamitati naturale sau alte cauze neprevazute si independente de Vanzator.

CUM SE LIVREAZA COLETELE?

Produsele vor fi livrate direct la adresa indicata in comanda, prin curier propriu Atasagon.Livrarea coletelor se face de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00

ro_RO