What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Sănătatea ta în grija experților noștri.

Tratamente medicale

curatarea colonului

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Tratamentele medicale oferă suport organismului în lupta cu toxinele acumulate în viața de zi cu zi, toxine care apar din cauza alimentației și a mediului stresant și poluant la care suntem cu toții expuși zilnic. La Atasagon te bucuri de o gamă largă de tratamente și terapii care îi vor oferi organismului tău exact ce are nevoie pentru a funcționa optim, toate aceste proceduri fiind realizate de personal specializat, care se dedică în fiecare zi procesului de informare și îmbunătățire a cunoștințelor din domeniul medical. 

Începând cu anul 2024, la Atasagon a fost introdus în premieră un dispozitiv de ultimă generație denumit TimeWaver Med care servește la analiza câmpului informațional și la realizarea de tratamente avansate prin programele sale terapeutice cuantice. 

Prin analiza în câmp informațional se pot identifica mai mult decât dezechilibrele ce țin de structura și funcționalitatea corpului uman. Problemele din mediul familial, de la locul de muncă sau provocate de mediul exterior vor fi de asemenea semnalate iar ulterior cu ajutorul terapiei cuantice, vor putea fi echilibrate și armonizate.

Pentru că am fost întotdeauna în trend cu inovațiile din domeniul procedurilor medicale și estetice, ne completăm portofoliul de terapii cu platforma estetică OPTIMAS și revoluționarul Morpheus8 – singurul dispozitiv care modelează grăsimea subdermică pentru a elimina semnele îmbătrânirii și a restabili frumusețea naturală. Tratamentul cu Morpheus8 se recomandă:

  • pentru a oferi fermitate și un aspect mai tânăr al pielii
  • pentru acnee sau cicatrici
  • pentru a reduce aspectul vergeturilor
  • pentru a tonifia pielea lăsată în zona inferioară a feței și sub bărbie
  • pentru o întinerire generalizată a pielii, în orice zonă a corpului
  • in cazul leziunilor vasculare

Tratamente

curatarea colonului

curatarea colonului

curatarea colonului

curatarea colonului

curatarea colonului

ro_RO