What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

ATASAGON

Brașov, paradisul tău SPA

spa brasov

Atasagon SPA Brașov

Povestea noastră

Totul a pornit de la pasiunea medicului fondator, Alina Spinean, dr. specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Combinația dintre curiozitate și dorința de a încerca experiența unui centru de detox de renume au determinat-o pe Alina să se înscrie la un program de detoxifiere în Turcia. Acolo l-a cunoscut pe actualul său soț, Muhammet Gurkan care era managerul centrului respectiv. Alina a descoperit pe propria-i piele ce beneficii poate avea un program de detoxifiere și a conștientizat câtă nevoie avem de această eliberare de toxine care este de multe ori subestimată. 

Profund motivată de experiența din Turcia, Alina a decis împreună cu soțul său să deschidă un centru de detoxifiere în Brașov, orașul ei natal, locul ideal care te invită să alegi echilibrul corp-minte-suflet. 

Din 2015 cei doi și-au asumat un rol responsabil de a promova prin servicii și educare un stil de viață sănătos, fiind implicați cu dăruire în a ajuta oamenii să-și îmbunătățească starea de sănătate și să își schimbe modul de gândire în legătură cu prevenirea bolilor și a curățării interioare.

Atasagon, de 8 ani este the 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗗𝗲𝘁𝗼𝘅 & 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗶̂𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 și laureat al Galei de Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe din 2016 și a Premiului de Excelență ”Complete Detox & Wellbeing Concept” oferit de Dr. Oz. 

Echipa Atasagon Detox & Wellbeing continuă să atragă distincții care recunosc meritele incontestabile ale serviciilor și misiunii în care se angajează cu pasiune și devotament.

MISIUNEA ȘI VALORILE ATASAGON

Making Health Your Habit

Misiune

Credem în puterea exemplului! Misiunea noastră este aceea de a te inspira și a te încuraja să prioritizezi zilnic grija pentru sănătatea ta. Ne dorim să reușești să obții echilibrul corp-minte-spirit.

Viziune

Viziunea noastră este de a ajuta oamenii să atingă un echilibru complet al vieții prin oferirea unor programe unice de detoxifiere, tratamente și terapii semnătură, precum și prin consiliere nutrițională și medicală de specialitate.

Valori

Atasagon este locul unde familia, sănătatea și fericirea sunt pe primul loc. Prin serviciile și tratamentele noastre, ne dedicăm să ajutăm oamenii să își îmbunătățească stilul de viață și sănătatea, astfel încât să trăiască în armonie și echilibru.

Am transformat peste 7,000 de stiluri de viață în cei 8 ani de activitate. E rândul tău să te bucuri de sănătatea pe care ți-o oferă Atasagon.

Cunoști beneficiile unui program de detox?

De ce să ne alegi?

The Greatest Wealth Is Health

Adaptare

Fiecare din noi suntem diferiți. Consultanții noștri știu cum să gestioneze aceste diferențe pentru ca tu să te bucuri de cel mai potrivit mix de programe și tratamente pentru tine.

 

Talent

Lucrăm cu oameni talentați care se dăruiesc în fiecare zi procesului de informare și îmbunătățire a cunoștințelor din domeniile medical, spa, beauty, psihologie și spiritualitate. Întotdeauna vom căuta să îți aducem cele mai bune servicii.

Aspirație

Ne gândim constant cum să aducem educația stilului de viață sănătos și beneficiile detoxifierii la cât mai mulți oameni. Pasiunea pentru prevenție și vindecare precum și comunitatea din care facem parte sunt pilonii etosului nostru profesional.

Serenitate

Fiecare element din experiența Atasagon invită la o reîntoarcere către sine, la o deconectare de la elementele stresante din mediul înconjurător și la revenirea înspre origini. Te ajutăm să te (re)găsești.

 

Armonie

Vedem ființa ta ca un tot unitar. Toate mecanismele ei lucrează împreună și sunt inter-dependente. Te ghidăm spre armonizarea corpului, a minții și spiritului pentru a te bucura de o experiență completă de wellbeing.

 

Grijă

Anticipăm intuitiv pentru a-ți face experiența cu noi cât mai confortabilă. Pe perioada în care ești cu noi, vei primi grija și ghidarea necesară să te simți ca în mijlocul familiei și să dorești să te reîntorci.

 

Onestitate

Serviciile, colaboratorii și produsele pe care le oferim sunt și vor fi mereu aliniate cu misiunea noastră. Când ne alegi, poți să ai încredere că te vom întâmpina cu sinceritate, transparență și etică profesională.

 

Naturalețe

Natura este materia primă pentru toate programele de nutriție pe care le-am conceput pentru a-ți hrăni corpul, mintea și sufletul. Lucrăm în paralel cu toate elementele unei vieți echilibrate pentru a o optimiza.

Experții Atasagon

Cunoaște echipa

Cadre medicale

Spa & estetică

Mind & spirit

Activity & workshop

Managemant

ro_RO