What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Cum să-ți îngrijești tenul primăvara?

După o iarnă rece care ți-a lăsat pielea uscată și ternă, primăvara aduce căldură, raze intense de soare dar și noi provocări pentru tenul tău. Umiditatea și temperaturile cresc, timpul petrecut zilnic în aer liber este din ce în ce mai lung ceea ce poate afecta structura pielii tale. Tenul se adaptează noilor condiții, iar tu îl poți sprijini printr-o rutină de skincare corectă, atât de necesară pentru o piele sănătoasă.

Totul începe cu o demachiere corectă

Înlăturarea machiajului și a micro-particulelor de praf care s-au depus de-a lungul zilei pe ten este baza fiecărei rutine de îngrijire de succes. Alege un demachiant potrivit tipului tău de ten!

Recomandarea noastră

Acordă atenție curățării și exfolierii

Curăță delicat tenul în fiecare zi cu un produs blând și exfoliază-l o dată sau de două ori pe săptămână. Esteticienii Atasagon recomandă exfoliantele enzimatice și acizii în locul gomajelor clasice, deoarece sunt mai blânde cu pielea și o mențin proaspătă fără să o agreseze. Primăvara este binevenită alegerea produselor de curățare cu proprietăți anti-inflamatorii care să elimine celulele moarte, fără a irita pielea.

Recomandarea noastră

Folosirea unui toner este importantă pentru refacerea echilibrului natural al pielii, acesta ajutând pielea să rețină umiditatea: tonerul este un hidratant natural și facilitează absorbția mai rapidă a cremei. Un produs de calitate care aduce beneficii pielii, conține de regulă, umectanți și agenți de hidratare care te vor ajuta să menții un aspect radiant și sănătos al pielii.

Recomandarea noastră

Finalizează cu o hidratare optimă

Cea mai importantă schimbare în rutina de îngrijire a tenului primăvara este consistența cremei hidratante. Esteticienii Atasagon recomandă hidratarea ușoară a tenului cu ajutorul produselor cu texturi lejere, ce conțin ingrediente naturale și acid hialuronic. Acestea pătrund ușor în piele și calmează posibilele iritații.

Recomandarea noastră

Nu uita de protecția solară

Primăvara este esențial să folosești creme care asigură protecție solară, mai ales că aceste produse au fost clasate ca fiind cele mai eficiente produse antiaging. Așadar, dacă îți dorești o piele netedă, lipsită de pete și arsuri solare, îți recomandăm să aplici pe toată durata anului (indiferent de sezon) acest tip de cremă.

Recomandarea noastră

Pielea ta reflectă ceea ce mănânci

Știm că stilul de viață activ te poate împiedica uneori să respecți o dietă echilibrată dar reține că modul în care te hrănești se reflectă pe chipul tău și influențează sănătatea tenului. Centrul nostru îți propune recomandări de suplimente, programe și terapii personalizate care să-ți ofere nutrienții necesari pentru a-ți recăpăta sănătatea, strălucirea și tinerețea pielii:

  • Programe de detoxifiere personalizate care, pe lângă beneficiile extraordinare aduse întregului organism, contribuie și la revitalizarea și creșterea luminozității pielii (rezultatele se obțin atunci când se optează pentru minim 4 zile de program detox);
  • MetaPWR Advantage (doTerra) – complex performant care conține 9 tipuri de colagen, cu efecte benefice asupra îmbnunătățirii densității, elasticității și hidratării pielii, fortificării vaselor de sânge, susținerii țesutului conjunctiv, netezirii ridurilor fine;
  • Terapia perfuzabilă cu vitamina C cu concentrație ridicată pentru stimularea luminozității tenului și a producției de colagen și elastină

La Atasagon Detox&Wellbeing, o echipă experimentată de nutriționiști și esteticieni îți va acorda toată atenția și îngrijirea de care ai nevoie prin terapii și proceduri personalizate adaptate vârstei și tipului tău de ten.

ro_RO