What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Cum decurge o zi din orice program de detox?

Detoxifierea este procesul de curățare a toxinelor din organism și stimulare a funcționării normale a metabolismului tău. Detoxifierea presupune un întreg proces materializat în hrană sănătoasă, mișcare regulată și drenaj limfatic.

Cunoaștem cu toții importanța unei alimentații adecvate și a unei vieți sănătoase în general. De-a lungul timpului, diferite studii și practici au confirmat că detoxifierea ajută la eliminarea blocajelor fizice, emoționale și energetice. Odată cu îndepărtarea acestor blocaje, energia primară pe care o posedăm cu toții poate circula din nou liber prin sistem, permițând astfel corpului să se vindece singur. 

Cum decurge o zi din orice program de detoxifiere de la Atasagon?

  • La ora 8:00 vei fi întâmpinat cu drag de echipa noastră care îți va prezenta centrul. Asistenții noștri detox vor efectua analiza corporală cu ajutorul aparatului profesional Tanita.
  • La ora 9:30, în fiecare zi, se vor desfășura alternativ clase de Yoga sau Easy Fitness care îți vor energiza corpul, vor stimula eliminarea toxinelor, îți vor îmbunătăți flexibilitatea și îți vor relaxa mintea.
  • În intervalul orar 11:00-15:30 te vei putea bucura de timp pentru tine în zonele de relaxare, pentru a te odihni atât fizic cât și mental, vei avea la dispoziție sauna umedă și cu infraroșu și o întreagă bibliotecă sau poți alege să te programezi la ședința de colemă sau la alte terapii și tratamente wellbeing.
  • În intervalul orar 13:30-15:30 relaxarea continuă și te poți bucura de terapiile noastre wellbeing. Asistenții și terapeuții noștri sunt mereu la dispoziția ta. Simți să fii răsfățat într-o baie turcească, să experimentezi un masaj cu pietre vulcanice sau mai degrabă un facial revigorant și hidratant?
  • La ora 12:00 poți lua parte la prezentările noastre pe teme de nutriție, dezvoltare emoțională, uleiuri esențiale și apă Kangen prin care ne dorim să îți aducem cât mai aproape toate informațiile de care ai nevoie pentru a face primul pas spre schimbare.
  • La ora 15:30 te încântăm cu Forest Bathing pentru că Poalele Tâmpei oferă prilejul ideal de a te imersa timp de o oră în aer curat și să te conectezi conștient cu natura prin simțurile tale.
  • Între orele 15:30-20:00 te bucuri în continuare de tot ce are de oferit centrul. Aruncă o privire în vitrina noastră cu produse, relaxează-te cu un ceai sau reconectează-te cu partea ta jucăușă prin colorat.
  • La ora 20:00 ai terminat prima zi de detoxifiere și te bucuri de odihnă!

Astfel, ce zici de acest proces de detoxifiere a organismului? L-ai încercat deja sau te gândești să apelezi la el? Dacă da, află mai multe informații chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO