What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Imunitate pentru toamnă: terapia cu vitamina C si complex de vitamina B

Perioada de tranziție între anotimpuri poate fi dificil de gestionat de către organism. De aceea, el are nevoie de susținere pentru a putea face față provocărilor specifice sezonului. Așadar, terapiile cu vitamina C și complex de B-uri sunt o formă importantă de ajutor pentru că susțin imunitatea și energia.

În acest articol, vom detalia beneficiile terapiilor și cum pot contribui la un început de toamnă plin de vitalitate. Hai să vedem!

Beneficiile vitaminei c: susținere imunitară și antioxidantă

Vitamina C este cunoscută pentru rolul său esențial în întărirea sistemului imunitar. Pe perioada toamnei, când răceala și gripa devin mai frecvente, o imunitate puternică este importantă. 

Vitamina C susține producția de celule albe din sânge, care joacă un rol-cheie în lupta împotriva infecțiilor. De asemenea, vitamina C este un puternic antioxidant care protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi și contribuie la menținerea sănătății pielii și a părului.

În mod natural, vitamina C se găsește în fructe și legume proaspete.

Energie și vitalitate cu complexul de B-uri

Complexul de vitamine B cuprinde un grup de vitamine solubile în apă care au multiple roluri esențiale în metabolismul celular și funcționarea sistemului nervos. 

Toamna aduce cu sine o schimbare în rutină și poate conduce la oboseală mai mare. Vitaminele B lucrează sinergic pentru a susține funcționarea optimă a metabolismului, asigurând furnizarea de energie pentru a-ți aborda zilele cu vitalitate și vigilență.

Aceste vitamine sunt:

 • B1 (tiamina), 
 • B2 (riboflavina), 
 • B3 (niacină), 
 • B5 (acid pantotenic), 
 • B6 (piridoxină), 
 • B7 (biotină), 
 • B9 (acid folic),
 • B12 (cobalamină).

Terapia infuziilor cu vitamina C și complex de B-uri:

Terapia infuziilor cu vitamina C și complex de B-uri reprezintă o modalitate eficientă de a oferi organismului nutrienții de care are nevoie într-o formă concentrată. 

Prin administrarea directă în fluxul sanguin, această terapie oferă o absorbție rapidă și eficientă a vitaminelor esențiale.Terapia este benefică în sezonul toamnei, când sistemul nostru imunitar poate avea nevoie de sprijin suplimentar pentru a se menține puternic.

Cum să beneficiezi de terapiile cu vitamina C și complex de B-uri:

Terapiile cu vitamina C și complex de vitamine B reprezintă o modalitate eficientă de a susține sănătatea și vitalitatea în începutul de toamnă. Beneficiile acestor terapii se reflectă în sprijinirea sistemului imunitar, menținerea nivelului de energie și îmbunătățirea stării generale de bine. Înainte de a începe orice terapie, iată ce trebuie să ai în vedere:

 1. Consultă un Specialist: Înainte de a începe orice terapie sau suplimentare, consultă un specialist în sănătate pentru a stabili nevoile specifice și pentru a primi recomandările adecvate.
 2. Personalizare: Terapiile cu vitamina C și complex de B-uri pot fi personalizate în funcție de necesitățile tale individuale. Un specialist poate ajusta doza și frecvența pentru a se potrivi cu starea ta de sănătate.
 3. Stil de Viață Sănătos: Terapiile suplimentare nu trebuie să înlocuiască un stil de viață sănătos. Asigură-te că ai o alimentație echilibrată, hidratare adecvată și odihnă suficientă.

Alege să începi noul sezon cu un impuls sănătos! Bucură-te de beneficiile terapiilor cu vitamina C și complex de vitamine B pentru o toamnă plină de vitalitate și bunăstare.

La centrul Atasagon poți beneficia de aceste terapii sub supravegherea cadrelor medicale specializate.

ro_RO