What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Revino la un stil de viață sănătos după vacanță

Tocmai ce ai revenit la „realitate” din binemeritata vacanță și ești dezorientat, nu știi ce să faci ca să adopți un stil de viață mai sănătos?

Am pregătit pentru tine o listă cu 6 puncte importante care te vor ajuta:

  1. Organizează-te!

 Nu te învinovăți dacă în vacanță nu ai ținut cont de cantități și ai savurat fiecare masă, ai meritat! Nu ai pierdut nimic. Acum, ca să îți fie mai ușor notează-ți într-o agendă obiectivele și organizează-ți ziua în funcție de acestea.

O idee bună este să planifici și orele la care iei masa, în ce zile faci mișcare, orarul de somn și chiar și lista de cumpărături are nevoie de un plan ca să… salvezi economiile. 

  1. Alege corect!

Diversifică fiecare masă cu alimente de sezon proaspete. Renunță la dulciuri și la alimentele procesate. Alege să ai trei mese pe zi la un interval de 3-4 ore între ele. Mănâncă legume la fiecare masă și crește aportul de fibre.

  1. Fă mișcare!

Sănătatea este mișcarea zilnică, fie că este vorba de o plimbare în ritm alert, un antrenament de tip HIIT (pentru slăbire) sau orice altă activitate fizică care este pe placul tău. Este recomandat să rămâi activ minim 30 de minute în fiecare zi.

  1. Hidratează-te!

Încearcă să crești aportul de apă.  Este recomandat consumul între 30-50 de ml/kg masă corporală. Ține cont și de activitatea fizică depusă, temperatura ambientală și afecțiunile fizice.

  1. Odihnește-te! 

Asigură-te că ai un somn odihnitor. Renunță la telefon, tabletă, televizor cu minim o oră înainte să adormi. Ascultă în schimb, o muzică relaxantă, citește o carte sau fă o baie relaxantă. Te vor ajuta să adormi mult mai ușor.

  1. Ține post intermitent!

Încearcă să elimini toxinele din corp cu ajutorul postului intermitent. Dacă nu ai auzit până acum și nu știi ce înseamnă avem pentru tine rețeta secretă explicată în articolul de Blog în care am vorbit despre grăsimea viscerală – AICI.

De asemenea o variantă la fel de bună este și detoxifierea cu sucuri naturale din fructe și legume. Alege din variantele noastre Atasagon Home

Vino în centrul Atasagon pentru o detoxifiere care să-ți aducă rezultatele mult dorite! 

Vezi oferta curentă și bucură-te de reduceri substanțiale. 

Rezervă-ți chiar acum o experiență prin care să obții un corp mai sănătos. 

Corpul tău are nevoie de tine. Când vei avea grijă de el cu adevărat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO