What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Cum arată o zi de detox la Atasagon?

Toxinele sunt omniprezente în viața noastră, de la aerul pe care îl respirăm și apa pe care o bem, până la hrana pe care o consumăm și cosmeticele folosite zilnic. Din păcate, aceste toxine pot duce la diverse simptome neplăcute, precum oboseală cronică, confuzie mentală, niveluri ridicate de colesterol, ficat gras, tulburări de glicemie, alergii și probleme digestive, precum și apariția diverselor probleme la nivelul pielii.

De-a lungul timpului, diferite studii și practici au confirmat că procesul de detoxifiere ajută la eliminarea blocajelor fizice, emoționale și energetice. Prin îndepărtarea acestor blocaje, energia vitală pe care o avem cu toții poate circula din nou liber prin sistemul nostru, permițând corpului să se vindece singur. Cu toate acestea, adesea ne temem de schimbare, mai ales când nu avem suficiente informații. Așadar, haideți să vedem ce presupune o zi de detox!

Program unic de detox pentru o experiență desăvârșită de echilibrare

O zi de detox alături de specialiștii Atasagon este concepută pentru a îți oferi o experiență completă de curățare și revitalizare a organismului. Iată cum va arăta programul tău:

  • La ora 8:00 vei fi întâmpinat cu drag de echipa noastră care îți va prezenta centrul și vei efectua analiza corporală cu ajutorul aparatului profesional Tanita. Vei beneficia de consultație nutrițională realizată de nutriționistul nostru care îți va aduce o nouă perspectivă asupra alimentelor ce funcționează cel mai bine pentru corpul tău și recomandări pentru menținerea pe termen lung a beneficiilor obținute în urma programului de detoxifiere;
  • Zilnic, la ora 9:30 se vor desfășura alternativ clase de Yoga sau Easy Fitness care îți vor energiza corpul, vor stimula eliminarea toxinelor, îți vor îmbunătăți flexibilitatea și relaxa mintea;
  • Între orele 11:00 și 15:30, vei avea oportunitatea de a te bucura de timp pentru tine în zonele noastre de relaxare. Aici, vei găsi un mediu propice pentru a te odihni atât fizic, cât și mental. Poți profita de facilitățile noastre, cum ar fi sauna umedă și cu infraroșu, care îți vor oferi o experiență de relaxare profundă. De asemenea, vei avea acces la o bibliotecă bine echipată, unde poți răsfoi cărți și materiale inspiraționale;
  • În intervalul orar 13:30-15:30 relaxarea continuă și te poți bucura de terapiile noastre de wellbeing. Asistenții și terapeuții noștri sunt mereu la dispoziția ta. Cum ar fi să fii răsfățat într-o baie turcească, să experimentezi un masaj cu pietre vulcanice sau mai degrabă o terapie estetică revigorantă și hidratantă?
  • La ora 12:00, te invităm să participi la prezentările noastre pe diverse teme, precum nutriția, dezvoltarea emoțională, uleiurile esențiale și beneficiile apei alcaline. Scopul nostru este de a-ți oferi toate informațiile necesare pentru a te ajuta să faci primul pas către o schimbare benefică. Vrem să fim alături de tine în această călătorie și să-ți oferim suportul și cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele;
  • La 15:30, vei avea ocazia să te bucuri de o plimbare în aer liber, într-un mediu înconjurat de aer curat, la poalele munților. Această activitate îți va oferi o oportunitate de a te conecta cu natura și de a-ți revigora mintea și corpul. După asta, poți beneficia în continuare de tot ce are de oferit centrul. Aruncă o privire în vitrina noastră cu produse unice pentru sănătate, relaxează-te cu un ceai revigorant sau pur și simplu pune-ți pauză în gânduri, eliberându-ți mintea.
  • La ora 20:00 ai terminat prima zi de detoxifiere și te bucuri de odihnă!

Detoxifierea trebuie urmată de un stil de viață sănătos

Pe tot parcursul programului vei primi, în funcție de pachetul ales, sucuri proaspete sănătoase și/sau supe de legume pentru a scăpa de toxine și a te simți mult mai energizat. În plus vei primi îndrumare de la specialiștii și terapeuții Atasagon, pas cu pas către starea ta de bine și echilibrul pe termen lung. Detoxifierea nu ar trebui privită ca o soluție rapidă, ci ca o parte esențială a unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Începe anul cu o detoxifiere revitalizantă și pune bazele unui stil de viață sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO