What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Centrul Atasagon propune în premieră terapia cuantică cu TimeWaver Med

Medicina cuantică, cunoscută și sub denumirea de medicină informațională sau „vindecare prin energie”, reprezintă un concept inovator de diagnosticare și vindecare. Această abordare folosește cele mai recente descoperiri din fizica cuantică în domeniul medical, permițând depistarea afecțiunilor sau dezechilibrelor într-un stadiu incipient, precum și identificarea riscurilor de îmbolnăvire înainte ca acestea să devină evidente clinic sau să se reflecte în rezultatele testelor medicale.

Suntem energie nu doar un corp fizic 

Organismul uman nu este doar o o structură formată din organe și reacții chimice ci este un complex de câmpuri electromagnetice care influențează starea noastră de sănătate. Suntem un amalgam de energie și informație care interacționează cu mediul înconjurător. Terapia cuantică propune o abordare inovatoare, concentrându-se pe identificarea cauzelor și analiza multidimensională în câmpul informațional al omului. Toate informațiile cu care intrăm în contact de-a lungul vieții, emoțiile pe care le trăim, convingerile limitative, radiațiile electromagnetice sau toxinele, toate au un impact asupra biocâmpului uman. Pentru a elimina afecțiunile, este necesar să schimbăm informația din câmpul morfogenetic, acționând asupra cauzelor.

La Atasagon, medicii și terapeuții utilizează în premieră un dispozitiv de ultimă generație și extrem de complex numit TimeWaver Med, care este folosit pentru analiza câmpului informațional și pentru efectuarea tratamentelor avansate prin programele sale terapeutice cuantice. Aceste programe sunt concepute pentru a restabili armonia în interferențele câmpului informațional, pentru a elibera și debloca emoțiile. Dispozitivul TimeWaver Med utilizează tehnologie avansată pentru a identifica și corecta cauzele subtile și invizibile ale dezechilibrelor care afectează diferitele aspecte ale vieții noastre, iar prin intermediul programelor sale de terapie, aceste dezechilibre vor fi armonizate.

Evaluare și terapii cuantice inovative în câmpul informațional

TimeWaver Med oferă diagnosticare dar și terapii personalizate, recomandate în funcție de rezultatele complexe obținute în urma analizei câmpului informațional:

  • analiză în câmpul informațional din baza de date de peste 520.000 informații structurate pe 11 nivele + optimizare în câmp
  • evaluare completă a 52 organe și sisteme în modulul Organ Coherence cu identificarea cauzelor, disfuncțiilor, alergiile și intoleranțele alimentare, toxine din mediu, metalele grele, identificarea microorganismelor precum și soluții de tratament și optimizare
  • screening funcțional și cauzal pe toate sistemele și organele, realizat in modulul Wave Screening + tratament de optimizare
  • evaluarea Meridianelor Energetice și a punctelor de acupunctura + optimizare informațională și acupunctură cu “ace virtuale”
  • evaluare aură și centrii energetici
  • evaluare și terapie în câmpul energetic realizată cu tehnologia TimeWaver Frequency
  • analize biochimice în câmp informațional
  • terapie personalizată cu microcurenți specifici
  • recomandări terapeutice personalizate

TimeWaver Med poate detecta nu doar dezechilibrele de natură biologică (structura şi funcţionarea organelor şi sistemelor corpului uman), ci şi factorii de stres. Problemele din mediul familial, de la locul de muncă sau provocate de mediul exterior vor fi de asemenea identificate, iar ulterior, cu ajutorul terapiilor, pot fi corectate și rearmonizate. Așadar, în urma rezultatelor acestei analize, oaspetele va primi mai multe recomandări terapeutice personalizate, care pot include terapia cuantică, terapia energetică, nutriție etc.

Echipa Atasagon este aici pentru a te ghida pe drumul către sănătate și vindecare pentru ca tu să te bucuri de cât mai multă energie și vitalitate.

ro_RO