What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

sucuri detox

Tu ai auzit de dieta de slăbit cu sucuri verzi?

Dacă încerci să dai jos kilogramele în plus, asta înseamnă ca ești în locul potrivit la momentul potrivit! Această dietă este un mod eficient de a pierde în greutate și de a-ți îmbunătăți starea de sănătate și se bazează pe consumul de sucuri verzi, care sunt bogate în nutrienți esențiali și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Ce conțin sucurile verzi?

În dieta cu sucuri verzi se folosesc principalmente legume verzi precum: 

  • spanac
  • varza
  • frunze de telina
  • frunze de menta
  • frunze de coriandru
  • frunze de patrunjel
  • castraveti
  • sfecla rosie
  • mere 
  • ghimbir

Acestea sunt combinate pentru a crea sucuri proaspete, bogate în nutrienți esențiali, care ajută la detoxifierea și scăderea în greutate. Este important să se folosească alimente proaspete, pentru a obține cele mai bune rezultate. Acestea sunt pline de clorofilă, care ajută la detoxifierea organismului și de alte vitamine și minerale importante, precum vitamina C, folat și magneziu. Clorofila, de exemplu, ajută la oxigenarea sângelui și la curățarea ficatului, ceea ce poate duce la o mai bună funcționare a acestuia.

Avantaje 

Dieta cu sucuri verzi este extraordinar de benefică pentru detoxifierea organismului.

Un avantaj major al acestei diete este că iți permite să obții o cantitate mare de nutrienți esențiali într-o singură băutură. De asemenea, sucurile verzi pot fi mai ușor de digerat decât alimentele solide, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea digestiei. În plus, acest stil de viață poate ajuta la reducerea stresului, la îmbunătățirea stării de spirit și la prevenirea anumitor afecțiuni medicale. Din moment ce corpul tău nu va fi împovărat cu digestia, își va folosi energia pentru refacere, regenerare și vindecare. 

Cine poate urma această dietă?

Dieta cu sucuri verzi poate fi urmată de oricine, cu condiția să nu existe contraindicații medicale sau intervenții medicamentoase care sa interfereze cu aceasta, ar trebui să consulți un medic înainte de a începe această dieta. De asemenea, dacă suferi de anemie, ar trebui să eviți această dieta sau sa o urmezi cu precauție. Din fericire în centrul Atasagon găsești totul într-un singur loc, astfel poți beneficia de o consultație înainte să îmbrățișezi această dieta cu sucuri verzi.

Sfaturi

În timp ce dieta cu sucuri verzi poate fi un mod eficient de a pierde în greutate, este important să reții că nu este o soluție rapidă sau ușoară. Este necesar să urmezi această dietă pe o perioadă mai lungă de timp și să combini consumul de sucuri verzi cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.

Concluzii

Nu uita! 

Consumul de sucuri verzi poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate prin furnizarea de nutrienți esențiali și prin stimularea sistemului imunitar.

La Atasagon avem numeroase programe de DETOX care au la bază aceste sucuri verzi. Poți încerca programele noastre precum MASTER DETOX, ALKALINE DETOX și RAW VEGAN DETOX. Acestea sunt cheia spre un corp și un stil de viață sănătos. 

Citește în continuare cum decurge o zi de DETOX în Centru Atasagon AICI.

Nu ezita să iei legătura cu noi pentru mai multe detalii! – contact 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO