What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Slabire sanatoasa prin programe de detox

Slăbire sănătoasă prin programe de detox

Ai auzit de multe ori termenul detox și încă nu îți e familiar? Dă-ne voie să te introducem puțin în lumea detox, lumea în care se poate slăbi sănătos.

Slăbirea sănătoasă este un obiectiv important pentru multe persoane. În mod special în zilele noastre, când stilul de viață sedentar și alimentația neadecvată sunt extrem de populare. Cu siguranță ți se pare imposibil să slăbești sănătos, însă în acest articol vei afla care este adevăratul „secret”. 

Ce înseamnă slăbire prin programe de detoxifiere?

Detoxifierea este un proces natural prin care organismul nostru elimină toxinele nocive din corp. Este adevărat că anumite alimente pot ajuta acest proces, iar altele pot stagna. 

Procesul detox își are loc în mod obișnuit în ficat, rinichi și colon, implicând totodată procesele complexe de transformare și eliminare a substanțelor nocive. Însă, în acest articol vei explora cum poți obține o slăbire sănătoasă, ce trebuie să faci și ce metode îți recomandăm pentru rezultatele dorite. 

La Atasagon poți întâlni o gamă largă de programe personalizate pentru o slăbire sănătoasă alegând unul dintre variantele de detoxifiere. Toate programele  personalizate sunt bine conturate și gândite, pentru a te ajuta să te revitalizezi și să îți refaci nivelul de energie. 

E de la sine înțeles faptul că, aceste programe sunt concepute pentru a te ajuta să ajungi acolo unde îți dorești, iar pierderea în greutate să apară într-un mod sănătos și sigur. 

Metode de slăbire sănătoasă în clinica detox Atasagon

Una dintre metodele pe care noi îl utilizăm adesea la Atasagon în acest proces de slăbire sănătoasă este cura de detoxifiere cu sucuri naturale. Băuturile sunt obținute din fructe și legume în stare naturală, fără adaos de zahăr. Este o variantă excelentă pentru acele persoane care își doresc să înceapă un program de detoxifiere și să slăbească în mod sănătos.

O altă metodă în acest proces de detox sunt supele verzi din plantele alcaline. De asemenea, programele noastre de detoxifiere sunt bazate pe plante în stare naturală. Pentru eliminarea toxinelor și a substanțelor nocive din corpul tău, plantele medicinale și ierburile te vor ajuta în a slăbi sănătos și sigur!

În același timp, o altă metodă detox pe care noi o recomandăm este consumul de apă în cantități mai mari. Este adevărat că recomandăm apa alcalină, însă consumul  mai mare de apă va face o diferență reală în corpul tău. Nu este un mit faptul că e o necesitate consumul de minim 2 litri de apă pe zi. 

La fel de important ca orice aliment pe care ți-l recomandăm este și un program echilibrat în viața ta de zi cu zi. 

În cadrul centrului Atasagon, avem incluse mai multe activități care te pot ajuta în a slăbi sănătos. Avem incluse tratamente zilnice de curățare a colonului, analize corporale, bibliotecă, saună, acces la un nutriționist. Și multe alte surprize pe care te invităm să le descoperi pe pagina clinicii Atasagon. Avem trei forme de detoxifiere pentru a te ajuta să slăbești sănătos și sigur. Hai la Atasagon și alege formula potrivită ție dintre cele trei game: Master Detox, Green Juice sau Raw Food. Contactează-ne și programează-ți un tratament detox pe care îl meriți din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO