What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Secretele Atasagon

Blog

Ce este Angel of Water?

Curățarea colonului. Colema cu Angel of Water

Toți suntem obișnuiți să ne curățăm zilnic la exterior, faţa, mâinile și corpul. La fel de important este să ne curățăm și interiorul corpului, în special colonul.

De ce este acesta atât de important?

Colonul, cunoscut și sub denumirea de intestin gros, produce ultimele procese ale digestiei și este legat de stomac prin intermediul intestinului subțire. Are un rol important atât în curățarea organismului de materiile de care nu mai are nevoie, cât și în sinteza anumitor vitamine. Tot la nivelul colonului regăsim bacteriile care formează flora intestinală. Ea are un rol important în ceea ce privește imunitatea organismului, astfel orice dezechilibru la nivelul intestinului gros este resimțit de întreg corpul.

Stilul de viață haotic, alimentația nesănătoasă, lipsa mișcării fizice și stresul pot influența sănătatea colonului, iar în aceste situații mersul la toaletă nu e suficient pentru a readuce echilibrul sănătății tale.

Colonul devine un adevărat depozit de deșeuri toxice, ce afectează capacitatea organismului de a se detoxifia. Cea mai comună problemă a acestuia este constipația sau tranzitul leneș, care face materialele toxice să reintre în fluxul sanguin și să se stocheze în celule. În urma acestei autointoxicări, starea ta generală poate avea de suferit și chiar ești supus riscului de îmbolnăvire.

Pentru a sta departe de problemele pe care le poate cauza îmbolnăvirea colonului, îți recomandăm să nu uiți de curățarea acestuia. Pentru a te convinge că acest proces este necesar, mai jos găsești beneficiile pe care ți le aduce:

•           Detoxifierea organismului;

•           Îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal;

•           Pierdere în greutate;

•           Întărirea sistemului imunitar;

•           Îmbunătățirea metabolismului;

•           Creșterea nivelului de energie;

•           Îmbunătățește nivelul de concentrare;

•           Previne cancerul de colon;

•           Crește gradul de absorbție al nutrienților;

•           Ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, și reduce problemele create de acnee, psoriazis sau eczeme;

•           Îmbunătățește bunăstarea întregului organism.

Ce este Angel of Water?

 Angel of Water este cea mai performantă metodă de curățare a colonului, cu efecte și rezultate uimitoare. Procedura a fost desemnată ca fiind cea mai eficientă metodă de curățare a intestinului gros, ce susține detoxifierea intensă a organismului.

Este o cale sigură, non-invazivă, igienică și relaxantă prin care îți poți curăța organismul.

În urma acestei proceduri, colonul începe să funcționeze din nou în armonie cu natura sa, organismul fiind detoxifiat în întregime și regenerat. Vei simți imediat o stare de ușurare atât fizic cât și mental, un nivel crescut de energie, dar și o piele mai luminoasă. Pentru a te bucura de toate aceste efecte la maxim și pe o perioadă lungă de timp, este esențial să te angajezi în activități și programe care susțin sănătatea (hidratare, activități fizice, diete echilibrate). În general, se recomandă o serie de câte 5-7 tratamente ca parte a protocolului de detoxifiere, pentru a permite o curățare completă a întregului colon.

Înainte cu 24 de ore de a începe terapia cu Angel of Water, îți recomandăm să eviți alimentele procesate sau care conțin zahăr, iar hidratarea să fie făcută corespunzător, 2-3 L de apă. La fel de important este ca după această procedură, sa profiți de faptul că absorbția nutrienților este mai bună, și să îi oferi corpul de ceea ce are nevoie. Recomandăm un aport crescut de legume și fructe și să eviți produsele procesate și băuturile cu zahăr sau carbogazoase. Totodată, consumă probiotice naturale precum: lactate fermentate, kefir, varză murată sau castraveți murați în saramură, supă miso, kombucha, măsline în saramură, oțet de mere, sau profită de ajutorul suplimentelor cu probiotice pentru minim o lună de zile.

Prin intermediul colemei, obținerea stării de bine prin detoxifierea corpului nu a fost niciodată mai simplă și sigură.

Fă-ți o programare și nu amâna efectele uimitoare pe care ți le aduce Angel of Water!

*Contraindicații: cancer, hemoroizi, fisuri anale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO