What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

Poți controla nivelul de zahăr din sânge fără medicamente!

Ești diagnosticat/ă cu diabet tip 2?

Suntem aici să îți arătăm cum să reduci nevoia de medicamente și chiar să poți stopa administrarea lor, trecând la o viață mai sănătoasă cu ajutorul unui program adaptat nevoilor tale.
Atasagon Clinică de detoxifiere în Brașov

Cum facem acest lucru?

Prin Diabet Camp!

Când? 👉 25 Septembrie - 1 Octombrie

Unde? În Centrul Atasagon (Str. Măcieșului 2A, Brașov, România)

Timp de 7 zile te vom susține în a obține un stil de viață mai sănătos lucrând pe cele trei planuri minte-corp-suflet.

Atasagon Clinică de detoxifiere în Brașov

Ce vei obține?

Educație și informare

Primești informații actualizate despre boală, tratament și tehnici de autogestionare.

Suport emoțional

Vei întâlni persoane care se confruntă cu aceeași afecțiune, ceea ce poate crea un mediu de suport și încurajare reciprocă.

Motivație pentru schimbare

Prin interacțiunea cu experți medicali și participanți inspiraționali, poți fi încurajat să adopți un stil de viață sănătos și să urmezi un plan de tratament mai strict.

Învățarea de noi abilități

Prin diverse activități și ateliere, aceste abilități pot varia de la gătit sănătos și planificarea meselor până la diverse tehnici de relaxare și gestionarea stresului.

Evaluarea progresului

Fiind supravegheat de profesioniști medicali, vei fi ajutat să identifici punctele tale forte și zonele în care mai ai nevoie de îmbunătățiri.

Recunoașterea și evitarea complicațiilor

Vei afla despre prevenirea complicațiilor asociate diabetului zaharat tip 2 (probleme de vedere, neuropatia, probleme cardiace etc.).

De ce să NU ratezi Diabet Camp?

Sub îndrumarea experților din ambele centre, suntem pregătiți să te ajutăm să ameliorezi diabetul de tip 2. Excelenta reputație a Atasagon în detoxifiere și în strânsa colaboarerare cu Centrul de Diabet, această tabără va dispune de supervizarea medicală competentă.

01
Obține rezultate excelente în mai puțin timp cu suport profesional
 • Controlează diabetul prin schimbări de stil de viață
 •  Încetează să depinzi de medicamente pentru a-ți controla glicemia
 •  Scade nivelul de glucoză din sânge, A1c și colesterolul cu un plan nutrițional satisfăcător
 •  Program personalizat și monitorizare profesională
02
Fii motivat și inspirat să creezi schimbări de durată
 • Rupi legăturile cu vechile obiceiuri și adopți altele noi și sănătoase
 •  Întrerupi ciclul de autosabotaj și rezistență la schimbare
 • Reprogramază-ți mintea pentru a depăși obstacolele mentale și emoționale
 • Depășește blocajele precum amânarea și îndoielile de sine
03
Ai o energie nelimitată pentru a profita la maxim de fiecare zi
 • Bucură-te de activitățile care te mențin mobil, flexibil și fără dureri
 • Învață rutine de fitness distractive, ușoare și eficiente pentru a te transforma într-o mașinărie de ardere a glucozei
 • Ai niveluri mai ridicate de energie, claritate și senzații de ușurință mentală și fizică
 • Participă la sesiuni de yoga și exerciții de respirație

Diabet Camp

25.09.2023 – 01.10.2023 (7 zile, L-D)

În Centrul Atasagon (Str. Măcieșului 2A, Brașov, România)

Acest camp se va desfășura în colaborare cu Centrul de Diabet, unde vom dispune de personalul abilitat și aparatura necesară.

LEI 2500
7 zile
 • Program de nutriție (se va alege programul: master detox/alkaline green/ raw food detox în funcție de nevoile pacientului și se vor personaliza după consultația cu medicul specialist în diabet pe baza analizelor medicale)
 • Două consultații cu medic diabetolog
 • Analize medicale – se pot aduce analizele medicale realizate, dar nu mai vechi de 3 luni. În caz contrar, acestea se pot efectua în centru gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie, dar se pot realiza și fară acesta, contra cost.
 • Două anamneze medicale
 • Două consultații cu psiholog
 • Analiză corporală și consultație cu nutriționist
 • Cuantificare neuropatie periferică (Sudoscan)
 • EKG
 • IGB
 • Monitorizare medicală zilnică în intervalul 08:00-20:00
 • În funcție de consultanție, primești suplimente: berberina, probiotic, omega 3
 • Colema* (în funcție de programul urmat, doar la Master Detox e inclusă)
 • Zilnic saună umedă
 • Zilnic saună cu infraroșu
 • Zilnic cursuri, programe de activități și workshop-uri despre diabet
 • Apă alcalină și ceaiuri din plante pe toată durata taberei
 • Kit program 7 zile (termos, perie de corp, glucometru, Cartea - Revoluția glucozei)

Vreau la Diabet Camp

25.09.2023 - 01.10.2023 (7 zile, L-D)
În Centrul Atasagon (Str. Măcieșului 2A, Brașov, România)

Etapa 1 de 3

Date de contact

Nume(Necesar)
Din ce oraș ești?

Întrebări frecvente

Da. Cel mai eficient mod de a reseta organismul și de a schimba biochimia este prin post și detoxifiere. După aceasta, avem fundația perfectă pentru a modifica dieta și stilul de viață pentru a preveni reapariția bolii sau a complicațiilor și pentru a renunța la medicamentele pe care majoritatea pacienților le iau pe toată durata vieții.

 

Master Detox este cel mai recomandat și cel mai popular program. Are doar mese lichide, fiind singurul program care conține procedura de curățare a colonului (Angel of Water) în fiecare zi. Un colon curat este esențial pentru o bună funcționare a organismului și pentru a-l menține sănătos. Programul Green Juice are și acesta doar mese lichide, iar prin faptul că în program sunt doar sucuri verzi, ele determină creșterea conținutului de oxigen din sânge. Ultimul tip de program, cel Raw Food, îmbină hrană raw nutritivă cu sucuri din legume și fructe proaspete. Acesta te poate ajuta să scapi de grăsimea în exces, în timp ce ți-l ușurează sistemul digestiv. Nu uita că ieșirea din zona de confort determină o căutare, iar aceasta căutare ne face viața mai frumoasă. Programul de detoxifiere te determină să ieși din zona ta de confort. Indiferent de ce program ai ales, vei putea discuta cu echipa noastră specializată și te vom ghida la sosirea în centru. Toate programele sunt la același preț.

Centrul Atasagon Detox&Wellbeing dispune de cazare, în urma unor parteneriate cu hotelurile locale. Cere-ne lista cu parteneri pentru cazare. Echipa noastră de Detox Assistant va verifica disponibilitatea și ți va confirma rezervarea la partenerul de cazare dorit. Din luna octombrie 2021, avem un nou partener, Dallure House Boutique, situat în inima Brașovului, chiar la poalele muntelui Tâmpa. Află mai multe despre parteneriatul nostru aici.

Ți-am recomanda să urmezi un tip de dietă pre-Detox cu o săptămână în prealabil, dacă se poate, iar dacă nu, cel puțin cu 3-4 zile înainte de începerea taberei. Ți-l putem trimite prin e-mail informațiile despre pre-Detox. Iată un rezumat: elimină consumul de ceai, cafea, cola și alcool și bea cel puțin 3 litri de apă pe zi înainte să începi programul. În perioada aceasta, bea foarte multe infuzii (mai puțin ceai verde) și cât mai mult suc de fructe/legume proaspăt. Te poate ajuta foarte mult dacă, în pregătirea pentru procesul de detoxifiere, vei urma un regim alimentar bazat pe legume, fructe, cereale și leguminoase, vei evita orice tip de proteina animală.

Recepția Atasagon va pune la dispoziție un vestiar, unde veți găsi prosoape, halat, papuci de unică folosință, păștemal pentru baia turcească. Recomandăm în fiecare zi îmbrăcăminte lejeră pentru activitățile de meditație, plimbarea în natură și costum de baie pentru zona de saune.

E normal să ezitați dacă nu ați mai încercat procedura. E vorba de un tip de enemă numită „colema”, o procedură de curățare cu apă atât de simplă încât o poate face chiar și un copil. Această procedură o veți efectua ca parte din programul Master Detox timp de 30 de minute în fiecare zi. Veți face această auto-curățare cu ajutorul unui instrument asemănător unui fotoliu, pe care noi îl numim “Ingerul apei”. Asistentele noastre efectuează, opțional, o purificare mai eficientă a intestinului gros în ziua a treia sau a șaptea. Pe aceasta o numim „hidroterapie pentru colon”. Ambele metode de purificare vi se vor explica în detaliu din prima zi. Pe lângă acestea, veți lua zilnic suplimente probiotice pentru a vă restabili ora intestinală, iar la sfârșitul programului veți scăpa de reziduurile adunate de-a lungul anilor și veți avea o oră mai bună decât aveați la începutul programului. Oaspeții care nu doresc să recurgă la purificarea intestinului gros pot aplica în locul acesteia metoda Detox cu suc verde sau Detox Raw. Când ne veți vizita în ziua de instruire, experții noștri în detoxifiere, doctori și asistente, vă vor răspunde la toate întrebările pe această temă.

Programul pentru întreaga perioadă este de obicei stabilit în prima zi, împreună cu echipa noastră de Detox Assistant. Tabăra se personalizează în funcție de dorințele și necesitățile fiecărui participant. În cazul în care știi exact ce dorești să programezi pentru a face șederea la noi cât mai eficientă, te rugăm să ne transmiți, iar noi ne vom ocupa de programări.

Recomandăm să aduceți un set de analize medicale (pachet general și să fie mai recente de 2 luni). Menționăm că puteți face recoltări și în prima zi când veți ajunge în centru. Analizele de sânge vor avea un cost suplimentar. Pentru Terapia cu Ozon este necesar să aveți și analizele pentru glanda tiroidă.

ro_RO