SPA

Terapii pentru armonia corp – suflet.

TRĂIEȘTE ÎN ARMONIE CU TINE ÎNSUȚI

Fie că alegi un masaj cu aromaterapie, unul thailandez, un masaj al scalpului, un masaj deep tissue sau chiar reflexoterapie, orice sesiune de masaj are ca scop primordial eliminarea stresului și a tensiunii acumulate. Restaurează-ți starea naturală de echilibru.

MENIU TRATAMENTE

45 minute / 235 RON

BAIE TURCEASCĂ

Orientul Mijlociu, baia turcească sau hammam-ul este mai mult decât un tratament de relaxare și înfrumusețare, este casa tradiției purificării fizice și spirituale în care exfolierea și curățarea profundă detoxifică și întinerește corpului, stimulează sistemul imunitar, trezește simțurile și calmează mintea. Această ceremonie se desfășoară într-o ambianță relaxantă și autentică creată de elementele turcești și implică mai multe procese: scrubul cu mănușa abrazivă, masajul relaxant cu spumă, clătirea și revigorarea întregului corp. E timpul să te celebrezi din cap până-n picioare prin acest tratament transformator inspirat de ritualuri vechi!

Contraindicații: probleme cu tensiunea sau cu inima, stimulator cardiac, astm, boli ale pielii, cancer, răni deschise

Se recomandă maxim 10 minute de saună umedă înainte de ritual și hidratare intensă.

60 minute / 120 RON

TERAPIE PRIN PLUTIRE

Cauți un refugiu doar pentru tine? Terapia prin plutire este soluția. Starea meditativă pe care o oferă terapia prin plutire îți întinerește mintea, corpul și spiritul, fiind un mod unic de a experimenta vindecarea prin ancorarea in momentul prezent. La naştere, corpul uman conţine în jur de 75% apă, așa că atunci când ești în apă, te simți ca acasă, în siguranță și conectat cu tot ce te înconjoară. Astfel, efectele liniștitoare și sprijinul apei devin căi de acces către pacea interioară și echilibru. Plutește fără efort în bazinul cu săruri Epsom și lasă în urmă tot ce nu îți mai servește pentru a te bucura din nou de acea stare de bine primordială.

50 minute / 195 RON

75 minute (se masează și scalpul, tălpile, palmele și picioarele) / 260 RON

MASAJ DE RELAXARE

Știai că puterea vindecătoare se află chiar în interiorul tău? Masajul de relaxare este mai mult decât un masaj, este o terapie care, realizată corect, poate avea efecte vindecătoare pentru corpul și mintea ta. Tot ce trebuie să faci este să nu opui rezistență. De restul ne ocupăm noi. Ambientul plăcut, muzica relaxantă și abordarea caldă și calmă a terapueților sunt principalele elemente care îți vor oferi o liniște profundă și o stare de siguranță și confort încă din momentul în care pășești în cameră. Mișcările folosite în acest tip de masaj au efect calmant asupra sistemului nervos, reducând stresul și tensiunea și îți vor crea mediul perfect în care să îți dai voie să te detașezi de toate emoțiile și gândurile care nu îți mai servesc pentru a rămâne ancorat în experiența momentului prezent. Sună uimitor, nu-i așa? Încearcă-l!

Contraindicații: boli ale pielii, răni deschise, operații la coloană realizate în urmă cu 3- 6 luni

50 minute / 195 RON

75 minute (se masează și scalpul, tălpile, palmele și picioarele) / 260 RON

MASAJ AROMATHERAPY

Știai că un masaj scurt de 10 minute poate avea efecte benefice asupra tensiunii arteriale, nivelului de anxietate, a somnului și clartității minții? Acum imaginează-ți toate efectele de care te poți bucura după o sesiune de 50 sau 75 de minute în care puterea uleiurilor esențiale sunt combinate cu cea a terapiei de mesaj. Aromaterapia este o opțiune excelentă pentru tine dacă îți dorești să amplifici experiența unui masaj, fiind modalitatea perfectă de a experimenta puterile vindecătoare ale plantelor folosite în uleiurile esențiale. Aceste uleiuri acționează holistic, iar în amestec, se potențează reciproc și măresc și extind beneficiile asupra corpului. De aceea, tehnicile și uleiurile esențiale sunt combinate în funcție de starea pe care dorești să o atingi. Tu cum vrei să te simți astăzi?

Contraindicații: boli ale pielii, răni deschise, operații la coloană realizate în urmă cu  3- 6 luni

75 minute / 290 RON

MASAJ AROMATOUCH

Cauți să îți recâștigi claritatea mentală și emoțională? Masajul AromaTouch s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie. Tehnica AromaTouch concepută de DoTerra este o abordare clinică a aplicării uleiurilor esențiale de-a lungul meridianelor energetice și a punctelor de contact visceral pe spate, mâini și talpa piciorului. Plantele medicinale din uleiurile esențiale utilizate în această tehnică sunt special alese pentru a induce corpul și mintea într-o stare de relaxare profundă și pentru a reactiva funcția de autovindecare a organismului. Acest masaj combină beneficiile terapiei de masaj, cu cele ale uleiurilor esențiale, reflexoterapiei și aromoterapiei într-o modalitate unică capabilă să echilibreze complet sistemul nostru nervos și starea emoțională. Dar știi care e cea mai bună parte? Efectele masajului de învigorare, energie și bună dispoziție se pot resimți timp de 3 zile. Încearcă-l acum și spune adio stresului zilnic.

Contraindicații: boli de piele, alergii

30 minute / 120 RON

90 minute / 270 lei RON

MASAJ DRENAJ LIMFATIC

Cauți un masaj blând, dar cu efecte vindecătoare pentru corpul tău? Drenajul limfatic manual reprezintă o formă de masaj superficial, aplicat pe suprafața pielii ce constă în executarea de manevre și presiuni ușoare, specifice pentru a intensifica circulația limfei și a încuraja drenajul ei natural. Drenajul limfatic are scop profilactic și ajută la eliminarea toxinelor din corp, devenind un acompaniament excelent în programele de detoxifiere. Datorită ritmului lent și blândeții execuției, drenajul limfatic promovează relaxarea fizică și psihică, favorizează eliminarea apei în exces și este recomandat pentru vindecarea edemelor. Alege să te vindeci blând!

Contraindicații: procese inflamatorii grave, recidive metastazice

50 minute / 235 RON

MASAJ ANTICELULITIC

Simți că apariția celulitei are efecte negative asupra încrederii în tine și în corpul tău și faci tot posibilul să o ascunzi? Cu acest masaj anticelulitic nu mai este cazul. Pe lângă faptul că vei obțiune o piele mai netedă și un aspect mai frumos al pielii datorită eliminării fluidelor asociate cu formarea celulitei, te vei putea bucura și de alte beneficii precum: îmbunătățirea circulației sanguine regională, stimularea sistemului limfatic, ameliorarea elasticității și tonusului pielii și îmbunătățirea sănătății țesuturilor subcutanate. E momentul să te simți confortabil în pielea ta.

Contraindicații: varice, recidive metastazice, fragilitate capilară

50 minute / 180 RON

75 minute (se masează și scalpul, tălpile, palmele și picioarele) / 240 RON

MASAJ BALINEZ CU BEȚE DE BAMBUS

Cauți un masaj ieșit din comun, ce include o varietate de tehnici? Masajul balinez cu bețe de bambus este alegerea potrivită pentru tine. Acest tip de masaj este un tratament holistic pentru întregul corp, ce folosește o combinație între manevrele Deep Tissue, manevere de drenaj limfatic și ușoare manipulări articulare, flexii, extensii, tracțiuni și presiuni folosind bețele de bambus pentru a aduce un sentiment de bunăstare, calm și relaxare profundă. Mai mult decât atât, masajul balinez este un tratament perfect pentru recâștigarea armoniei dintre corp și minte. Nu rata ocazia de a te încărca cu energie pozitivă și vitalitate.

30 minute / 150 RON

MASAJ CHI NEI TSANG/ ABDOMINAL

Te-ai gândit vreodată că blocajele emoționale sunt găzduite fizic în corpul tău, începând chiar cu sistemul digestiv? Nu degeaba se spune că trebuie să ne „digerăm” emoțiile. Conform filozofiei din Orientul îndepărat, toate tensiunile și sentimentele negative se acumulează în regiunea abdominală, iar un blocaj în această regiune stopează întreaga energie, reducând puterea și vitalitatea unei persoane prin slăbirea organelor sale interne. Deși, acest tip de masaj se recomandă împotriva problemelor digestive precum constipația, balonarea abdomenului și gazele, beneficiile lui nu se limitează doar la corpul fizic, ci se extind până la vindecarea dezechilibrului emoțional, reglarea energiei organelor și îmbunătățirea bunăstării tale generale. Vindecarea ta începe cu acest masaj, încearcă-l!

Contraindicații: persoanelor care au avut intervenții chirurgicale recente în zona abdominală

50 minute / 210 RON

MASAJ REFLEXOTERAPIE

Ai auzit vreodată de celebrul proverb chinezesc care spune că zâmbetul provine de la picioare? Reflexoterapia se bazează pe aceeași idee având ca scop eliminarea blocajelor energetice și a tensiunilor de la nivelul anumitor puncte și implicit a unor organe care sunt afectate din cauza acumulării de toxine din corp. Astfel, prin masarea punctelor cheie de pe suprafața tălpilor sau palmelor, organismul se detoxifică și începe să se vindece, iar tu îți recapeți zâmbetul.

Contraindicații: femei însărcinate, persoane cu risc de hemoragie, varice deschise, răni deschise, iritații severe.

75 minute / 270 RON

MASAJ CU PIETRE VULCANICE

Ești la un singur masaj distanță de o stare excelentă. Propunerea noastră? Să alegi îndrăzneț. Masajul cu pietre vulcanice de origine indiană este un tratament relaxant, foarte ravnit, datorită efectului profund pe care îl induce. Pietrele bazaltice calde au un nivel ridicat de fier și magneziu, fluidizează circulația sângelui și metabolismul celular, ajută la detoxifierea organismului și la crearea unei balanțe hormonale aproape perfecte. Acest tip de masaj se bazează pe existența pe corpul uman a unor canale energetice numite meridiane și a unor centrii energetici numiți chakra, efectele benefice ale acestuia fiind atribuite echilibrării energiei vitale. Ce zici, îndrăznești?

Contraindicații: artrită, tendonită, diabet, anemie

50 minute / 210 RON

MASAJ DEEP TISSUE

Toate grijile zilei dispar în momentul în care te așezi pe masa de masaj și te predai mâinilor experimentate ale terapeutului. Așa este, nimic nu funcționează la fel ca un masaj bun pentru a te reîmprospăta și energiza pentru tot restul săptămânii. Dar ce se întâmplă atunci când un masaj clasic de relaxare nu poate face față durerilor mai adânci ale corpului tău? E timpul să treci la un alt nivel. Masajul deep tissue îndrăznește să ajungă în locuri în care masajul obișnuit nu reușește, fiind ideal pentru tensiuni musculare, contracturi și blocaje dureroase. Detensionarea întregului corp se realizează prin mișcările lente și profunde ale terapeutului cu antrebrațele, pumnii și coatele. Ești pregătit să îți ajuți corpul să se recalibreze?

Contraindicații: varice, probleme cardiovasculare, leziuni ale articulaților

30 minute / 150 RON

50 minute / 210 RON

MASAJ TERAPEUTIC

Te confrunți cu dureri, contracturi musculare sau zone tensionate care nu te lasă să zâmbești? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci îți recomandăm masajul terapeutic, adaptat necesităților tale. Masajul terapeutic are un ritm și o durată diferite, precum și un grad de presiune personalizat cu efecte benefice în relaxarea musculară, îmbunătățirea tonusului muscular și a flexibilității, accelerarea circulației sângelui, îmbunătățirea funcționării inimii și crearea unui echilibru funcțional între organe. Prin acest tip de masaj se elimină substanțele care cauzează oboseala corpului, iar tehnicile folosite oferă protecție împotriva efectelor negative cauzate de tensiune sau crampe musculare. Nu mai lăsa durerile să îți strice ziua, meriți să te bucuri din plin de fiecare moment!

30 minute / 150 RON

MASAJ INDIAN (MASAJ SCALP)

Când ai simțit ultima oară că nu poți exprima în cuvinte experiența trăită în timpul unui masaj? Masajul indian al scalpului este o terapie incredibil de relaxantă, practicată în India de mii de ani, care va da naștere unei stări generale de bine și o liniște interioară de nedescris, grație presiunilor repetate în punctele energetice de pe frunte, tâmple, gât și umeri. Blândețea cu care se realizează acest masaj va aduce calm și claritate minții tale și îți va echilibra fluxul de energie. Ești gata să obții liniștea mentală mult dorită?

Contraindicații: traumatisme cranio-cerebrale

50 minute / 180 RON

75 minute / 270 RON

MASAJ HAWAIIAN LOMI LOMI

Cauți să experimentezi vindecarea într-un mod autentic pe masa de masaj? Masajul Hawaiian Lomi Lomi este cunoscut sub numele de masajul „mâinilor iubitoare”și este recunoscut în lumea modernă ca o terapie holistica. Acest tip de masaj este mai mult decât un masaj fizic; este o experiență de vindecare care armonizează corpul, mintea și spiritul, având un efect pozitiv asupra tuturor sistemelor corpului. Masajul funcționează ușor, dar adânc în mușchi, este realizat cu mișcări lente extinse ale antebrațelor, fiind cunoscut pentru efectele sale benefice în  îmbunătățirea flexibilității, reducerea stresului și echilibrarea corpului și a minții.  Tot ce râmâne de făcut este să te lași purtat de atingerea hrănitoare a terapeutului pentru a ajunge la claritate și relaxare.

50 minute / 210 RON

75 minute / 270 RON

MASAJ INTUITIV

Nu știi exact ce masaj ți se potrivește? Atunci, masajul intuitiv este ceea ce cauți. Acest tip de masaj este un tratament personalizat pentru tine. Terapeutul se lasă ghidat de energia corpului pentru a masa intuitiv sursa fizică de durere sau disconfort. Fiecare terapeut are stilul său propriu și de aceea se vor folosi combinații de tehnici diferite, dar care, vă vor aduce într-un spațiu de vindecare profund și relaxant. Ești gata să te lași pe mâinile intuitive și vindecătoare ale terapeuților noștri?

Pachet 5 masaje – reducere 10%

Pachet 10 masaje – reducere 20%

PACHETE MASAJ

În timpul unui masaj, corpul tău intră într-o relaxare profundă, în timp ce mintea experimentează prin starea meditativă indusă, puterea prezentului, iar în acel moment tot ce contează este să îți dai voie să te bucuri de acea starea naturală de bine. Pachetele de masaje personalizate sunt create special pentru a-ți îndeplini orice nevoie sau dorință, specialiștii noștri fiind mereu aproape de tine pentru a-ți oferi îndrumare și susținere în alegerea celor mai potrivite variante pentru tine.

FORMULAR DE REZERVARE

Scroll to Top
You can send us a message!