MEDICAL

Sănătatea ta în grija experților noștri.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Tratamentele medicale oferă suport organismului în lupta cu toxinele acumulate în viața de zi cu zi, din cauza alimentației și a mediului stresant și poluant la care suntem cu toții expuși zi de zi. Datorită oamenilor talentați care se dăruiesc în fiecare zi procesului de informare și îmbunătățire a cunoștințelor din domeniul medical, meniul nostru cuprinde o gamă largă de tratamente și terapii care îi vor oferi organismului tău exact ce are nevoie pentru a funcționa optim.

MENIU TRATAMENTE

30 minute / 180 RON

Pachet 5 ședințe – 810 RON (reducere 10%)

Pachet 10 ședințe – 1440 RON (reducere 20%)

COLEMA (ANGEL OF WATER)

Uneori, grija pe care ți-o porți este motivația pe care o poți oferi altora. Așa că, alege să îi oferi corpului tău grija pe care o merită și împărtășește starea de bine cu cei din jurul tău. În urma colemei, colonul începe să funcționeze din nou în armonie cu natura sa, organismul fiind detoxifiat în întregime și regenerat. Cum vei știi că a avut efect? Vei simți imediat o stare de ușurare atât fizic cât și mental, un nivel crescut de energie, dar și o piele mai luminoasă. Pentru a te bucura de toate aceste efecte la maxim și pe o perioadă lungă de timp, este esențial să te angajezi în activități și programe care susțin sănătatea (hidratare, activități fizice, diete echilibrate). Prin intermediul colemei, obținerea stării de bine prin detoxifierea corpului nu a fost niciodată mai simplă și sigură. Nu amâna efectele uimitoare ale Angel of Water!

Acest tratament este inclus cu programul Master Detox de minim 7 zile.

Contraindicații: cancer, hemoroizi, fisuri anale

30 minute – 160 RON

Pachet 3 ședințe – 432 RON (reducere 10%)

SAUNĂ CU OZON

Vrei să-ți suplimentezi programul de detoxifiere? Atunci, utilizarea saunei cu ozon nu trebuie să lipsească din programul tău. Sauna crește capacitatea de eliminare, detoxifiere și curățare a pielii prin stimularea glandelor sudoripare și, de asemenea, promovează tonusul și textura sănătoase a pielii datorită circulației sanguine crescute. În 30 de minute, țesutul tău limfatic este curățat de toxine, iar bacteriile și infecțiile virale de toate tipurile sunt eliminate. Ce rămâne de făcut? Să te bucuri de ziua ta într-un corp sănătos. Ofera-i corpului tău ce este mai bun!

Contraindicații: probleme cu tiroida (hipertiroidie), stare post-hemoragică, accidente vasculare, hipertensiune arterială, anemie, femeilor însărcinate, deficit de G6-PDH.

5 minute / 120 RON

IMPLANT CU PROBIOTICE ȘI SUC DE GRÂU

Îți dorești să ai un sistem imunitar imbatabil? Implantul cu probiotice și suc de grâu face posibila aceasta dorinta, plus poate aduce multe alte beneficii. Formula extrem de puternică de curățare și hrănire a pereților colonului: 10 probiotice + 50 ml suc natural verde de grâu (prebiotic), readuce flora intestinală la o stare de echilibru pentru absorbția nutrienților, imunitate, producerea de neurotransmițători (95% din cantitatea de serotonină se produce în intestine) și pentru un tranzit intestinal optim. Vino și incarca-te cu energie.

Se recomandă ca acest implant să fie efectuat imediat după un tratament standard de hidroterapie colonică pentru beneficii maxime. Absorbția în colon este imediată și mult mai eficientă decât administrarea orală.

30 minute / 250 RON

Pachet 5 vitamine – 1125 ron (reducere 10%)

Pachet 10 vitamine – 2000 ron (reducere 20%)

TERAPIE PRIN VITAMINE PERFUZABILE

Te simți epuizat adesea pe parcursul zilei și pare că nimic nu te poate ajuta? Oboseala se află în fruntea simptomelor care apar atunci când sistemul tău imunitar este slăbit. Soluția rapidă, eficientă și cu efecte imediate? Terapia prin vitamine perfuzabile. Perfuziile noastre conțin vitamine (C, B1, B6, B12) și proteine (thiossen și glutation) cu un aport excepțional în păstrarea nivelului antioxidanților și radicalilor liberi în echilibru.

Dacă te întrebi de ce să alegi perfuziile și nu obișnuitele pastile, îți spunem noi: prin administrarea intravenoasă sunt evitate sistemul digestiv și cel hepatic, atingându-se o rată de absorbție mult mai crescută și un efect direct asupra țesuturilor și celulelor.

Vino și avem noi grijă să îți formulăm cocktailul personalizat stării tale de sănătate.

10 minute / 120 RON

10 ședințe – 960 ron (reducere 20%)

INSUFLAȚIE CU OZON VAGINALĂ SAU RECTALĂ

Vrei să te bucuri de un sistem imunitar puternic? Întrucât oxigenarea insuficientă de la nivel celular este cauza principală a îmbolnăvirilor, dar și a îmbătrânirii, insuflațiile cu ozon sunt cunoscute pentru îmbunătățirea oxigenării țesuturilor pentru întărirea sistemului imunitar și o stare de bine garantată. Mai exact, combinatia de ozon-oxigen este menită să oxigeneze sângele, să distrugă microbii, bacteriile și virușii și să refacă flora locală. Procedura constă în pulverizarea a 3-4 pufuri de ozon pe cale vaginală sau rectală. E timpul să te bucuri de o stare de bine naturală în fiecare zi.

10 minute / 150 RON (fara interpretare)

10 minute/ 200 RON (cu interpretare)

CUANTIFICAREA NEUROPATIEI PERIFERICE (SUDOSCAN)

Simți adesea durere și amorțeală la nivelul mâinilor și picioarelor? Cu rezultate cantitative, SUDOSCAN permite diagnosticarea timpurie a neuropatiei (în special de fibre mici) și posibilitatea de urmărire a eficacității tratamentului specific dar și a progresiei bolii. SUDOSCAN este un test care oferă o evaluare exactă a funcției sudoripare si a fost folosit cu success în diagnosticarea timpurie a neuropatiei diabetice, neuropatiei postchimioterapie, polineuropatiei amyloida familială, bolii Fabr si bolii Parkinson. Testul se concentrează pe fibrele nervoase mici din sistemul nervos periferic care inerveaza glandele sudoripare, astfel este detectată timpuriu patologia fibrelor nervoase subțiri. Examinarea este ușor de realizat, de scurtă durată (durează 3 minute), neinvazivă, cu rezultat rapid în 10 secunde. Prevenția este mai bună decât vindecarea, actioneaza la timp!

60 minute / 300 RON

Pachet All Inclusive – 900 RON (include Consultație nutriție inițială -60 minute, Plan alimentar personalizat – 50 minute și Monitorizare și control – 30 minute)

CONSULTAȚIE NUTRIȚIE INIȚIALĂ

În momentul în care vorbim despre sănătate și wellness (inclusiv, prevenția bolilor), a mânca sănătos este factorul principal care ar trebui să ne preocupe. Consilierea nutrițională aduce o perspectiva nouă asupra alimentelor care funcționează cel mai bine pentru corpul tău și poate pune capăt confuziei asupra multiplelor diete de pe piața. Ți se oferă o nouă șansă de a te simți în formă, energic și încrezător în corpul tău. De ce nu ai profita de ea? Serviciile noastre profesionale de nutriție și dietetică cuprind: evaluarea stării de sănătate și a statusului nutrițional, anchetă alimentară, interpretarea datelor biochimice, evaluarea indicilor antropometrici, dietă personalizată, dieto-terapie, alcătuire de programe și consiliere nutrițională și monitorizare pe termen lung. Îngăduie-ne să te ajutăm!

1 oră/ 450 RON

CONSULTAȚIE CU MEDIC INTEGRATIVĂ

Cauți să exprimentezi o evaluare atentă, profundă și amănunțită a stării tale de sănătate? Atunci, consultația de medicină integrativă este exact ceea ce ai nevoie. Acest tip de consultație cuprinde o discuție medicală detaliată, o examinare fizică și posibile investigații adiționale, în urma căreia medicul va prescrie un program bazat pe o combinație personalizată de tratamente moderne și naturale și recomandări pentru o alimentație corectă și un stil de viață sănătos. Deși, consultația de medicină integrativă este recomandată, în special, pentru cazurile medicale complexe, multidisciplinare, nerezolvate, poți obține beneficii impresionante chiar dacă starea ta de sănătate este una bună și cauți doar o verificare detaliată și completă. Ești gata să te simți bine multă vreme de acum încolo? Încearcă acum!

45 -75 minute / 300 RON

TERAPIE HIDROCOLON

Claritatea mentală, îmbunătățirea digestiei, regularizarea tranzitului și evitarea constipației, un boost de energie și un aspect mai curat al pielii sunt doar câteva dintre avantajele pe care hidrocolonoterapia le poate aduce organismului tău. Corpul îți oferă atât de multe, de ce să nu îi dai și tu ceva înapoi? Hidroterapia colonului este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, fiind o metodă naturală de curăţare profundă a intestinului gros prin intermediul apei purificate care va readuce colonul și organismul la o funcționare normală. Alege să îi oferi corpului tău o oră de curățare și bucură-te, în schimb, de o stare de bine îndelungată.

Acest tratament se efectuează în prezența personalului medical calificat care va avea grijă să îți ofere toate informațiile și recomandările de care ai nevoie.

Contraindicații: Operații abdominale recente, diverticuloza colonică, cancer de colon, hemoroizi sângerânzi, fisuri anale.

Vrei să programezi o ședință?

Scroll to Top
You can send us a message!