CORP, MINTE & SPIRIT

Creăm echilibru pentru starea ta de bine.

LA NOI AJUNGI SĂ TE (RE)GĂSEȘTI

Redescoperă-ți sinele și echilibrul minții cu suportul oferit de disciplinele antice. Echilibrarea gândurilor și a emoțiilor poate ajuta la îmbunătățirea percepției, a concentrării, va reduce stresul sau stările de depresie. Toate aceste practici vă vor ajuta să vă descoperiți spiritul, ii vor șopti corpului cum poate obține o vindecare intuitivă, vor oferi sprijin pentru o eliberare emotională profundă și vor provoca intelectul.

woman, meditating, buddhism-865021.jpg

MENIU TRATAMENTE

60 minute / 200 RON

90 minute / 250 RON

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Când vine vorba de sănătatea ta fizică, nu te-ai gândi de două ori să vezi un medic. Dar ce zici de sănătatea ta mentală și de bunăstarea emoțională? Cauți îndrumare pentru o situație dificilă cu care te confrunți ? Noi suntem alături de tine. Consilierea psihologică este o formă de intervenţie care se adresează oricărei persoane aflate într-un impas al vieţii, fiind unul dintre cele mai utile instrumente pentru rezolvarea problemelor stresante din viaţa ta. Nu trebuie să arăți mereu că ești puternic, lasă-ne să te ajutăm. Scopurile consilierii psihologice sunt autocunoaşterea şi descoperirea propriului potenţial, dezvoltarea personală, acceptarea de sine şi a celor din jur și armonizarea relaţiilor cu ceilalţi. Alege să îți valorifici resurselor interioare pentru a ajunge să te reconectezi cu adevăratul și autenticul “tu”.

60 minute / 260 RON

CONSILIERE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN CONSTELAȚIE FAMILIALĂ

Ești deschis la o explorare mai profundă a trăirilor tale interioare? Metoda constelațiilor familiale explorează dinamicile bazale și, deseori, ascunse în familii și grupuri umane, oferind o nouă perspectivă asupra relațiilor din interiorul acestora. În constelații, perspectiva nu este individuală, ci colectivă, deoarece devei constient nu doar de tine ca persoană unică, cât și de tine, ca rezultat al unei familii, cu o rețea de relații în sistemul mai larg. Această metodă se adresează doar persoanelor dornice să își asume resposabilitatea propriei vieți, care au curaj și sunt capabile să înfrunte realitatea, oricât de neplăcut ar fi uneori; persoanelor care își doresc să se cunoască și să se elibereze. Ești tu una dintre acele persoane?

120 minute / 120 RON

TERAPIE PRIN CULOARE

Ești gata să ieși din responsabilitatea de adult și să te reconectezi la copilul tău interior, la „tu” cel mic și curios? Tot ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți pentru ca prin emoțiile tale să-ți lași creativitatea să ghideze pensula pe foaie. Terapia prin culoare, metoda neinvazivă și holistică de echilibrare a minții și a corpului, te invită la un spațiu de creație, de expresivitate și de remontare emoțională. La baza terapiei se află ideea că prin intermediul culorilor se creează un impuls electric în creier care stimulează procesele hormonale și biochimice din corp cu rezultate de la energizare la calmare. Îndrăznește și descoperă efectul terapeutic pe care culorile îl pot avea asupra ta!

Minim 4 persoane.

60 – 75 minute (clasă în grup) / 90 RON

60 minute (clasă individuală) / 200 RON

TERAPIE PRIN DANS

Dansul este în interiorul și în jurul tău; este suma trăirilor tale. Dans-terapia te transformă și te vindecă, folosind dansul și mișcarea ca pe o cale de auto-cunoaștere, de (re)conectare și redescoperire a corpului ca mijloc de expresie, depășind tiparele unei practici terapeutice obișnuite. Dans-terapia se desfășoară în magia momentului prezent prin crearea unui spațiu confortabil și protector în care să poți exprima cu întregul tău corp, într-un mod autentic, emoțional și profund cine ești cu adevărat, aducând multiple beneficii la nivel fizic și psiho-emoțional. Cât timp a trecut de când nu ai mai încercat ceva nou pentru tine? Dans-terapia te provoacă să ieși din zona de comfort și te invită să te reîmprietenești cu tine, la un nivel intim și profund într-o manieră blândă și creativă.

60 minute / 250 RON

TERAPIE ACCES BARS

Te simți blocat, copleșit și confuz? Stilul de viaţă cotidian este adesea predominat de stres, grabă şi diverse trăiri emoționale care conduc la epuizarea resurselor interioare și la apariția simptomelor precum oboseală, dureri de cap, insomnii, dereglări ale sistemului hormonal sau imunitar. Dacă te regăsești și tu în această situație, e timpul pentru o ședință de terapie Acces Bars. Access Bars este o tehnică de eliberare a stresului, de deblocare a energiilor din spatele tiparelor mentale, comportamentale şi a credinţelor acumulate inconştient de-a lungul vieţii noastre, încă din copilărie. Access Bars presupune atingerea cuantică a 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt activate, încep să elibereze din memoria celulară mecanismele limitatoare legate de diferite aspecte ale vieţii. Reconectează-te la viață și lasă energia zilelor fericite să curgă de la sine!

60 minute / 350 RON

TERAPIE VOCEA INTERIOARĂ

Cu siguranță ți s-a spus de nenumărate ori „ascultă-ți inima”, dar cât de des ai îndrăznit să faci asta? Vocile sau gândurile copleșitoare din mintea ta pot ajunge să afecteze fiecare aspect al vieții tale, prin subminarea sentimentelor pozitive despre tine însuți și despre ceilalți, încurajând autocritica negativă și neîncrederea. Singura voce în care poți avea încredere totală, dacă o identifici corect, este vocea ta interioară, așa că, lasă-te surprins de puterea vocii sinelui tău adevărat și eliberează-ți corpul fizic și mintea de toate blocajele vibraționale care te împiedică să atragi în viața ta realități care te fac să te simți acasă. Imbinand metode diferite din tradiții vestice și estice, aceasta terapie te va ajuta sa te descoperi cu adevărat și să nu te mai limitezi. Ce-ți spune intuiția în acest moment? Hai să vorbim.

60 minute ( clasă individuală) / 180 RON

60 minute (2 persoane) / 240 RON

CLASĂ DE YOGA ȘI MEDITAȚIE

Atunci când trăiești viața din spațiul inimii, totul curge firesc, se aliniază scopului tău cel mai înalt și noi oportunități încep să apară. Yoga reunește starea de spirit cu starea fizică, printr-o îmbinare echilibrată între mișcări de forță, mișcări de întindere și respirație și are darul de a te conecta cu sufletul tău, de a te vindeca și de a-ți arăta că tot ce ai nevoie pentru a fi fericit există deja în interiorul tău. Cât control simți că ai asupra gândurilor și emoțiilor tale? Canalizarea emoțiilor într-un mediu propice, controlat și sub ghidarea unui instructor, este cea mai bună metodă de a scăpa de ele fără să îți faci rău ție sau celor din jur. Astfel, orele de meditație devin cadrul perfect pentru a te ajuta să te echilibrezi. Respiră adânc!


Clasă Yoga / meditație / Plimbare în Natură – 60 min / 50 ron

50 minute / 180 RON

MINDFULNESS

Cum ar fi să trăiești fiecare moment în echilibru cu tine și mereu cu zâmbetul pe buze? Atunci când mintea ta a rătăcit excesiv fie în trecut, fie spre viitor, iar gândurile te împiedică să ai o minte clară este esențial să ai ancore care să te poată îndrepta către sursa infinită de soluții, prezentul. Primul pas este să îți amintești că ai întotdeauna de ales. De ce să nu alegi să fii din nou fericit în abundența momentului prezent ? Practica Mindfulness se bazează pe conștientizarea respirației și simpla observare a gândurilor și a senzațiilor din corpul fizic cu ajutorul cărora te vei reîntoarce, detașat, la vibrația de observator. Ultimul pas, vindecarea dezechilibrelor din viața ta. Apoi, tot ce rămâne de făcut este să continui să plantezi în interiorul tău semințe care, în timp, vor înflori și te vor transforma în cea mai bună versiune a ta.

60 minute ( 1 clasă individuală) / 120 RON

60 minute ( 1 clasă cu 2-4 persoane) – 200 RON

60 minute / zi (7 clase individuale) / 720 RON

ANTRENAMENT PERSONAL

Nu ești suficient de motivat de planul tău actual de antrenament și simți nevoia unei responsabilizări suplimentare și a îndrumării unui profesionist pentru siguranța atingerii obiectivelor setate? Antrenamentele personale sunt întotdeauna o alegere perfectă.Antrenamentul personal este mai mult decât fitness, este conexiune. Un antrenor personal poate acționa ca un mentor, oferind o sursă excelentă de sprijin și o doză sănătoasă de motivație. Astfel, pe lângă că te va ajuta să îți atingi obiectivele, vei putea găsi în el sau ea sprijinul de care ai nevoie pentru a te menține sănătos fizic, dar și mental. Încearcă o dată și descoperă dacă este potrivit pentru tine.

Vrei să programezi o ședință?

Scroll to Top
You can send us a message!