OFERTE CURENTE

Corpul tău are nevoie de tine. Când vei avea grijă de el cu adevărat?

OFERTA 1 + 1

Special pentru corpul tău!

Probabil ți-ai promis că vei mânca mai sănătos și vei face sport. Oare ai reușit ? Timpul e prea scurt, oboseala te însoțește la fiecare pas, iar somnul cu adevărat odihnitor parcă nu mai există. Corpul tău îți dă semnalele de alarmă că are nevoie de o schimbare imediată. Mai bine zis, de un adevărat restart.

Alege pachetul care ți se potrivește și bucură-te de el alături de o persoană dragă. Plătești unul și vă bucurați două persoane.

Pentru a beneficia de ofertă este nevoie să alegi un program de minim 4 zile.

Am conceput un program de minim 4 zile pentru a-ți da opțiunea unui Quick Reset.

Fie că ești limitat de timp sau este prima oară când încerci un detox, poți alege dintre cele 3 formule de detox pentru a face primul pas în demersul unui stil de viață sănătos. Te vei simți energizat și recalibrat.

1860 RON
Programul nostru unic de detoxifiere este conceput cu grijă și atenție pentru a-ți oferi o curățare eficientă și rejuvenantă a colonului și funcțiilor metabolice. Master Detox este cel mai popular program de detoxifiere, fiind singurul care conține ședințe zilnice de colema pentru curățarea profundă a colonului. Formula programului include toți nutrienții de care ai nevoie pentru a sprijini procesul activ de purificare a corpului și a minții.

3255 RON
Pentru rezultate mai profunde, îți recomandăm programul de 10 sau 14 zile. Poți alege zilele suplimentare din formulele Alkaline Green sau Raw Vegan la începutul sau finalul unui program Master Detox de 7 zile. Prin extinderea procesului de detoxifiere și includerea de plante alcaline îi vei acorda corpului tău oportunitatea unei tranziții optime spre o dietă obișnuită sănătoasă.

4650/ 6510 RON
Dacă ești determinat să faci o schimbare radicală a stilului de viață cu efecte de lungă durată și rezultate remarcabile, Ultimate Detox Experience este programul de care ai nevoie. Am inclus toate cele 3 formule de detox pentru a crea o experiență complexă care prin lucrul cu corpul, mintea și emoțiile, este menită să te transforme și să te reconecteze cu sinele tău originar.

9765 RON

PACHETE SPECIALE

Valabile între 1 Mai- 15 iunie 2022.

Dacă îți dorești ca situația să se îmbunătățească, ai nevoie să citești asta. Nu vrem să-ți vorbim despre antrenamente extenuante sau diete minune. E ceva mult mai simplu. Știm că poate te-ai mai gândit la asta, însă ai anumite frici: să nu alegi programul potrivit pentru tine sau să nu slăbești cât ți-ai dori. De aceea suntem aici. Te vom ajuta să ai din nou grijă de corpul tău prin programul de Detox potrivit pentru tine.

CUM ÎȚI VA SCHIMBA VIAȚA UN PROGRAM DE DETOX?

– Vei slăbi într-un mod sănătos

– Îți vei recăpăta claritatea mentală

– Vei afla informații cheie despre viitorul tău stil de viață sănătos

– Starea ta generală se va îmbunătăți considerabil

– Digestia ta se va regla

– Sângele tău se va curăța complet, iar organele se vor regenera

– Pielea ta va fi mai curată și luminoasă

– Somnul tău va fi unul odihnitor

– Capacitatea de concentrare și memorare cresc considerabil și astfel vor crește și performanțele profesionale

Valabil între 1 Mai – 15 iunie 2022

Punem preț pe sănătatea ta. Studiem și ne dezvoltăm constant astfel încât să-ți putem oferi tratamente și terapii care pot contribui la renașterea corpului tău. În plus, siguranța ta este prioritatea noastră. Toate serviciile de care vei beneficia sunt realizate de experți. Atasagon este singurul concept de detoxifiere completă din țară, care cuprinde proceduri precum: Angel of Water, Baia Turcească sau Sauna Infraroșu. Profesionalism, Calitate și Siguranță într-un singur loc.

FORMULAR DE REZERVARE

Scroll to Top
×