EXPERIENȚA ATASAGON

Suntem aici pentru tine și pentru a te ajuta să redevii cea mai bună versiune a ta.


CE ESTE DETOXIFIEREA

Cunoaștem cu toții importanța unei alimentații adecvate și a unei vieți sănătoase în general. De-a lungul timpului, diferite studii și practici au confirmat că detoxifierea ajută la eliminarea blocajelor fizice, emoționale și energetice. Odată cu îndepărtarea acestor blocaje, energia primară pe care o posedăm cu toții poate circula din nou liber prin sistem, permițând astfel corpului să se vindece singur. Obiceiul postului oferă o odihnă necesară pentru toate organele interne, ajută la restabilirea și normalizarea funcțiilor glandulare, metabolice și ale sistemului nervos. Ajută la eliminarea toxinelor și a celulelor moarte, accelerează generarea de celule și țesuturi noi și îmbunătățește oxigenarea lor.

ETAPELE DETOXIFIERII

Am identificat 4 pași esențiali pentru o experiență de detoxifiere care, deși e văzută ca o intervenție rapidă, poate deveni parte integrantă din procesul mai amplu al transformării stilului de viață sănătos într-unul sustenabil și ireversibil: Pre Detox, Detox, Post Detox, Repeat.

PRE-DETOX

Pre-detox presupune o etapă preliminară de minim 3 zile înainte de a începe programul ales de detoxifiere. În această perioadă se elimină alimentele greu de digerat sau care provoacă alergie.

DETOX

Ne-am folosit de metode testate și de literatura vastă atunci când am creat cele 3 Programe de Detox.

POST-DETOX

Ai încheiat un program excelent de viață sănătoasă. E vremea să revi treptat la alimentația normală!

REPEAT

Fiecare sezon ne oferă posibilitatea de a ne pregăti corpul și mintea pentru lunile următoare, de aceea curățarea sezonieră regulată este un instrument fantastic pentru intensificarea continuă a obiceiurilor alimentare și de îngrijire personală.

FORMULELE NOASTRE DE DETOX

Fiecare formulă readuce activitatea digestivă și au la bază un cocktail de nutrienți, minerale, antioxidanți și vitamine care asigură aportul de proteine, grăsimi și o doză minimă de fibre de care are nevoie ficatul pentru a se detoxifica și regenera.

Alege programul potrivit ție:

QUICK RESET (4 zile), MASTER DETOX (7 zile), MASTER DETOX PLUS (10/ 14 zile) , ULTIMATE DETOX EXPERIENCE (21 zile).

  • Tratament pentru curățarea colonului (colema)
  • Suc iarbă de grâu, suc de plante, shake-uri, suplimente
  • Supă detox, apă alcalină, ceai de plante
  • Conține doar sucuri verzi
  • Suc iarbă de grâu, suc de plante, shake-uri, suplimente
  • Supă detox, apă alcalină, ceai de fructe și plante
  • Hrană Raw
  • Suc iarbă de grâu, suc de plante, shake-uri, suplimente
  • Supă detox, apă alcalină, ceai de fructe și plante

CUM DECURGE O ZI LA ATASAGON

Află cum se desfășoară o zi în cadrul oricărui program de detoxifiere. .

SERVICII

Pe lângă programele de detoxifiere, vă punem la dispoziție o varietate de terapii și tratamente medicale pentru a sprijini procesul de detoxifiere și pentru a vă oferi o experiență integrativă, restaurativă și relaxantă.

MEDICAL

BODY, MIND & SPIRIT

SPA

ESTHETIC & BEAUTY

Scroll to Top
You can send us a message!