What would you like to find?

Transformarea ta începe cu noi

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România

De ce un program de detoxifiere a organismului?

Toxinele vin aproape de pretutindeni, de la aerul pe care îl respirăm, de la apa pe care o bem, de la hrana pe care o consumăm până la cosmeticele pe care le folosim.

Și astfel ajungem să ne confruntăm cu simptome precum: oboseală cronică, confuzia mintală, un nivel ridicat de colesterol, ficat gras, tulburări de glicemie, alergii, problemele digestive, cicatrici sau formațiuni acneice de la nivelul pielii. 

Detox este un instrument pe care oricine îl poate folosi pentru a se reface, a se
echilibra şi a se vindeca.

Întrucât a fost creat ţinând cont de nevoile oamenilor ocupaţi, Detox
este un plan simplu şi practic de detoxifiere care se încadrează perfect în viaţa de zi cu zi, fără să ceară să întrerupi cursul normal al vieţii.

Te confrunți cu cel puțin una din următoarele simptome?

Este greu să nu răspunzi afirmativ măcar la una sau mai multe din aceste întrebări. Toate acestea pot fi simptome ale toxicității.

• Te trezești dimineaţă obosit, de parcă nu te-ai odihnit?
• Ai tendinţa de a dormi agitat?
• Ai dureri de cap mai des decât ocazional?
• Ai tendinţa de a răci sau contacta viruşi în fiecare an?
• Ai scaune care nu sunt moi şi nu sunt eliminate cu uşurinţă?
• Te balonezi după ce mănânci?
• Îți este poftă de anumite alimente, în special excesul de dulciuri, alimente cu amidon sau produse lactate?
• Ai luat mult în greutate într-un timp scurt şi nu poți scăpa de kilograme aşa de uşor ca în trecut?
• Ai un miros neplăcut al respiraţiei sau un miros neplăcut corporal?
• Ai ţesuturi umflate în zona feţei sau pe corp?
• Ai alergii sau rinită alergică?

• Ai mâncărimi cutanate, coşuri sau alte afecţiuni dermatologice deranjante?
• Ai o stare apatică şi de oboseală?
• Iei un medicament în mod regulat în fiecare zi?
• Consumi cafea/băuturi alcoolice/ băuturi acidulate în fiecare zi?
• Fumezi?
• Consumi alimente procesate, ambalate, cu un termen de valabilitate de 3-6 luni în locul alimentelor cu termen de valabilitate de câteva zile, prin natura lor?
• Ai rude care au început să se îmbolnăvească şi ești în căutarea unor modalităţi de a te îngriji mai bine?
• Corpul tău a început să dea semnale de alarmă, ai un nivel ridicat de colesterol, ficat gras, tulburări de glicemie sau alergii?
• Vrei să trăiești sănătos până în ultima zi din viaţă?

Formulele noastre semnătură recunoscute!

Master Detox, Green Juice şi Raw Food

Fiecare formulă oferă un repaus în activitatea digestivă, având la bază un cocktail de nutrienți, antioxidanți și vitamine care asigură aportul optim de fibre, carbohidrati sănătoși, lipide și o doză minimă de proteine, nutrienți necesari în fazele detoxifierii hepatice.

Urmărește-o pe colega noastră și află care ți se potrivește.

Detoxifierea organismului

Află totul despre Detox

Vei alege programul potrivit ție, atât din punct de vedere durată, cât și ca meniu.​

Ce este inclus într-un program de detox?

Tratament zilnic de curățare a colonului (Colema)
* Inclus doar la formula Master Detox
Analiză corporală - Tanita x2
Monitorizare Medicală
Întâlnire cu un nutriționist pentru interpretare analiză.
Bibliotecă​
Zone de relaxare
Plimbare ghidată în pădure
Saună umedă și cu infraroșu​
Activitate fizică cu un instructor​
Sală de fitness​
Prezentări pe diverse teme​
Duș cu cromoterapie
Detoxifierea organismului

Ai grijă de corpul tău

Alege formula potrivită ție dintre cele trei: Master Detox, Green Juice sau Raw Food și numărul de zile în care dorești să urmezi programul de detoxifiere ​

Nume și prenume(Necesar)

Etapele detoxifierii

O experiență de detoxifiere nu trebuie văzută precum o intervenție rapidă și atât, ci ca o parte integrantă spre un stil de viață sănătos și echilibrat.

Aceștia sunt cei 4 pași pe care trebuie să-i urmezi dacă îți dorești rezultate sustenabile:

PRE-DETOX

Pre-detox presupune o etapă preliminară de minim 3 zile înainte de a începe programul ales de detoxifiere. În această perioadă se elimină alimentele greu de digerat sau care provoacă alergie.

DETOX

MASTER DETOX, ALKALINE GREEN DETOX și RAW VEGAN DETOX sunt cele trei formule delicioase, pregătite să aibă grijă de sănătatea ta.

POST-DETOX

Ai încheiat prima etapă spre un stil de viață echilibrat. E timpul să revii treptat la alimentația normală!

REPEAT

Fiecare sezon ne oferă posibilitatea de a ne pregăti corpul și mintea pentru lunile următoare, de aceea curățarea sezonieră regulată este un instrument necesar pentru păstrarea obiceiurilor alimentare sănătoase.

Garanția calității

Testimoniale de la persoane cunoscute

Clienții noștri

Cum arată o zi de detox?

Creăm o lume care să îți readucă starea naturală de bine

Pe lângă programele de detoxifiere, îți punem la dispoziție o varietate de terapii și tratamente medicale pentru a sprijini procesul de detoxifiere și pentru a-ți oferi o experiență integrativă, restaurativă și relaxantă.

08:00

Vei fi întâmpinat cu drag de echipa noastră care îți va prezenta centrul. Asistenții noștri detox vor efectua analiza corporală cu ajutorul aparatului profesional Tanita.

 

09:30

În fiecare zi se vor desfășura clase de Yoga, Easy Fitness sau Weight-lifting care îți vor energiza corpul, vor stimula eliminarea toxinelor, îți vor îmbunătăți flexibilitatea și-ți vor relaxa mintea.

11:00-15:30

În acest interval te vei putea bucura de timp pentru tine pregătite în zonele de relaxare, pentru a te odihni atât fizic cât și mental, vei avea la dispoziție sauna umedă și cu infraroșu și o întreagă bibliotecă sau poți alege să te programezi la o ședință de colemă sau la alte terapii și tratemente Wellbeing.

12:00

Totul este o alegere, iar obiceiurile tale determină de câtă liniște mentală te bucuri în viața de zi cu zi. Prin prezentările noastre pe teme de nutriție, dezvoltare emoțională, uleiuri esențiale și apă Kangen ne dorim să îți aducem cât mai aproape toate informațiile de care ai nevoie pentru a face primul pas spre schimbare.

13:30-15:30

Relaxarea continuă și te poți bucura de terapiile noastre Wellbeing. Asistenții și terapeuții noștri sunt mereu la dispoziția ta. Simți să fii răsfățat într-o baie turcească, să experimentezi un masaj cu pietre vulcanice sau mai de grabă un facial revigorant și hidratant?

15:30

Poalele Tâmpei oferă prilejul ideal de a te imersa timp de o oră în aer curat, timp în care să te conectezi conștient cu natura prin simțurile tale. Sunetele pădurii, aroma copacilor, lumina soarelui care se joacă printre frunze, aerul proaspăt şi curat - aceste lucruri îți vor oferi un sentiment de confort. Ele îți uşurează stresul şi grijile, te ajută să te relaxezi şi să gândeşti mai clar. 

15:00-20:00

Bucură-te în continuare de tot ce are de oferit centrul. Aruncă o privire la vitrina noastră cu produse, relaxează-te cu un ceai din gama noastră diversă de ceaiuri Demmer sau poate chiar să te reconectezi cu partea ta jucăușă prin colorat.

20:00

Ai terminat prima zi de detoxifiere. Odihnă plăcută!

Detoxifierea organismului

Fondatorii si sufletul vizionar al centrului - Alina și Petru

Totul a pornit de la pasiunea medicului fondatorAlina Spineandr. specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Combinația dintre curiozitate și dorința de a încerca experiența unui centru de detox de renume au determinat-o pe Alina să se înscrie la un program de detoxifiere în Turcia. Acolo l-a cunoscut pe actualul său soț, Muhammet Gurkan care era managerul centrului respectiv. Alina a descoperit pe propria-i piele ce beneficii poate avea un program de detoxifiere și a conștientizat câtă nevoie avem de această eliberare de toxine care este de multe ori subestimată. 

Profund motivată de experiența din Turcia, Alina a decis împreună cu soțul său să deschidă un centru de detoxifiere în Brașov, orașul ei natal, locul ideal care te invită să alegi echilibrul corp-minte-suflet. 

Din 2015 cei doi și-au asumat un rol responsabil de a promova prin servicii și educare un stil de viață sănătos, fiind implicați cu dăruire în a ajuta oamenii să-și îmbunătățească starea de sănătate și să își schimbe modul de gândire în legătură cu prevenirea bolilor și a curățării interioare.

Atasagon, de 7 ani este the 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗗𝗲𝘁𝗼𝘅 & 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗶̂𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 și laureat al Galei de Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe din 2016 și a Premiului de Excelență ”Complete Detox & Wellbeing Concept” oferit de Dr. Oz. 

Echipa Atasagon Detox & Wellbeing continuă să atragă distincții care recunosc meritele incontestabile ale serviciilor și misiunii în care se angajează cu pasiune și devotament.

Întrebări frecvente

Master Detox este cel mai recomandat și cel mai popular program. Are doar mese lichide, fiind singurul program care conține procedura de curățare a colonului (Angel of Water) în fiecare zi. Un colon curat este esențial pentru o bună funcționare a organismului și pentru a-l menține sănătos. Programul Green Juice are și acesta doar mese lichide, iar prin faptul că în program sunt doar sucuri verzi, ele determină creșterea conținutului de oxigen din sânge. Ultimul tip de program, cel Raw Food, îmbină hrană raw nutritivă cu sucuri din legume și fructe proaspete. Acesta te poate ajuta să scapi de grăsimea în exces, în timp ce ți-l ușurează sistemul digestiv. Nu uita că ieșirea din zona de confort determină o căutare, iar aceasta căutare ne face viața mai frumoasă. Programul de detoxifiere te determină să ieși din zona ta de confort. Indiferent de ce program ai ales, vei putea discuta cu echipa noastră specializată și te vom ghida la sosirea în centru. Toate programele sunt la același preț.

Alege unul dintre cele trei programe de detoxifiere. Gândește-te care este perioada în care poți veni în centrul nostru. Așteptăm să ne comunici datele prin formular, telefonic sau pe e-mail. Echipa noastră de Detox Assistant te va contacta pentru a-ți confirma disponibilitatea, ți vor comunica detalii despre factură și informații suplimentare legate de forma de plată si partenerii de cazare.

Centrul Atasagon Detox&Wellbeing dispune de cazare, în urma unor parteneriate cu hotelurile locale. Cere-ne lista cu parteneri pentru cazare. Echipa noastră de Detox Assistant va verifica disponibilitatea și ți va confirma rezervarea la partenerul de cazare dorit. Din luna octombrie 2021, avem un nou partener, Dallure House Boutique, situat în inima Brașovului, chiar la poalele muntelui Tâmpa. Află mai multe despre parteneriatul nostru aici.

Ți-am recomanda să urmezi un tip de dietă pre-Detox cu o săptămână în prealabil, dacă se poate, iar dacă nu, cel puțin cu 3-4 zile înainte de începerea programului. Ți-l putem trimite prin e-mail informațiile despre pre-Detox. Iată un rezumat: elimină consumul de ceai, cafea, cola și alcool și bea cel puțin 3 litri de apă pe zi înainte să începi programul. În perioada aceasta, bea foarte multe infuzii (mai puțin ceai verde) și cât mai mult suc de fructe/legume proaspăt. Te poate ajuta foarte mult dacă, în pregătirea pentru procesul de detoxifiere, vei urma un regim alimentar bazat pe legume, fructe, cereale și leguminoase, vei evita orice tip de proteina animală.

Programul de detoxifiere se poate începe în orice zi a săptămânii. Programul centrului este: 08.00 – 20.00 (L-D).

Recepția Atasagon va pune la dispoziție un vestiar, unde veți găsi prosoape, halat, papuci de unică folosință, păștemal pentru baia turcească. Recomandăm în fiecare zi îmbrăcăminte lejeră pentru activitățile de meditație, plimbarea în natură și costum de baie pentru zona de saune.

Te invităm să citești cum se desfășoară o zi la noi în centru: click aici.

E normal să ezitați dacă nu ați mai încercat procedura. E vorba de un tip de enemă numită „colema”, o procedură de curățare cu apă atât de simplă încât o poate face chiar și un copil. Această procedură o veți efectua ca parte din programul Master Detox timp de 30 de minute în fiecare zi. Veți face această auto-curățare cu ajutorul unui instrument asemănător unui fotoliu, pe care noi îl numim “Ingerul apei”. Asistentele noastre efectuează, opțional, o purificare mai eficientă a intestinului gros în ziua a treia sau a șaptea. Pe aceasta o numim „hidroterapie pentru colon”. Ambele metode de purificare vi se vor explica în detaliu din prima zi. Pe lângă acestea, veți lua zilnic suplimente probiotice pentru a vă restabili ora intestinală, iar la sfârșitul programului veți scăpa de reziduurile adunate de-a lungul anilor și veți avea o oră mai bună decât aveați la începutul programului. Oaspeții care nu doresc să recurgă la purificarea intestinului gros pot aplica în locul acesteia metoda Detox cu suc verde sau Detox Raw. Când ne veți vizita în ziua de instruire, experții noștri în detoxifiere, doctori și asistente, vă vor răspunde la toate întrebările pe această temă.

Cu excepția femeilor însărcinate sau a celor care au suferit intervenții chirurgicale importante la organele interne în ultimele trei luni, oricine poate urma programul Detox. Tinerii sub 18 ani pot veni cu părinții și pot consulta echipa noastră pentru un program de detoxifiere potrivit vârstei. Proaspetele mămici pot urma programul de detoxifiere, doar după ce nu mai alăptează, iar bebelușul a început diversificarea alimentelor.

Programul pentru întreaga perioadă este de obicei stabilit în prima zi, împreună cu echipa noastră de Detox Assistant. Programul se personalizează în funcție de dorințele și necesitățile fiecărui oaspete. În cazul în care știi exact ce dorești să programezi pentru a face șederea la noi cât mai eficientă, te rugăm să ne transmiți, iar noi ne vom ocupa de programări.

Recomandăm să aduceți un set de analize medicale (pachet general și să fie mai recente de 2 luni). Menționăm că puteți face recoltări și în prima zi când veți ajunge în centru. Analizele de sânge vor avea un cost suplimentar. Pentru Terapia cu Ozon este necesar să aveți și analizele pentru glanda tiroidă.

Se spune că în timpul săptămânii de detoxifiere, femeile pierd între 4-6 kg, iar bărbații între 6-12 kg. Este important să înțelegem că detoxifierea nu este un program destinat slăbirii, ci unul de purificare mentală, spirituală și fizică. Chiar dacă aveți o greutate ideală, puteți înscrie în același program. Scopul programului de detoxifiere este eliminarea acumulărilor toxice adunate de-a lungul anilor care ne îmbolnăvesc, pentru a ne purifica și a ne apăra de boli. Dacă aveți un surplus de greutate, veți observa că în timpul săptămânii de detoxifiere puteți pierde între 4-12 kilograme. Pentru a vă arăta dacă pierdeți masa de grăsime, apă sau mușchi, vă vom compara rezultatele măsurătorilor din prima și din ultima zi a programului, efectuate cu un instrument de analiză corporală. Doctorii, asistentele și întreaga echipă din centrul nostru vă vor explica în detaliu filozofia detoxifierii și schimbările pe care le veți observa în propriul corp încă din prima zi a programului.

In primul an de detoxifiere, puteti trece printr-o purificare corporală completă de 4 cure cu o detoxifiere pe anotimp. Dacă doriți să scădeți mult în greutate, vă recomandăm să repetați cura în cel mult 3 luni de la primul program de detoxifiere, pentru a vă alcaliniza corpul, a normaliza presiunea arterială și a vă păstra motivația. Puteți repeta detoxifierea din 6 în 6 luni, după ce ați ajuns la greutatea ideală și v-ați schimbat stilul de viață, mâncând și trăind sănătos. Ascultați-vă propriul corp!

 

Bucură-te de oferta de vară

• Indiferent de programul de detox ales, fiecare zi de detox este o zi de răsfăț!

625 495 lei/ zi în loc

ro_RO