RAW VEGAN DETOX

Hrană vie de la natură pentru ușurătate și vitalitate.

RAW FOOD

Hrana raw, considerată în același timp o cale de redescoperire și purificare a propriei persoane, se bazează pe consumul de legume și fructe, nuci și semințe uleioase crude. Deoarece activitățile enzimelor sunt reduse când mâncarea este gătită, hrana procesată termic nu poate asigura avantajele dorite în digestie sau utilizare. Schimbă echilibrul pH-ului al hranei și o face mai acidă, transformă mineralele ușor de absorbit în minerale anorganice, greu de absorbit, distruge cele mai multe vitamine.

PRINCIPIILE RAW VEGAN DETOX

Raw Vegan Detox se bazează pe hrană raw, adică pe pe consumul de legume crude, fructe proaspete, fructe uscate, nuci și semințe și este ideal pentru perioadele de post.Alimentele din formula Raw Vegan Detox sunt procesate la temperaturi de maxim 42°C. Hrana proaspătă este plină de viață și energie. Fructele sau legumele încă necoapte sunt vii și continuă să se coacă și după ce le culegem.

HIDRATAREA ESTE IMPORTANTĂ

Consumul unei cantități mari de apă (alcalină cu pH 9,5) este important pentru a intensifica procesul de detoxifiere prin creșterea cantității de toxine eliminate prin rinichi.DESCOPERĂ PROGRAMELE NOASTRE

QUICK RESET

4 ZILE

Am conceput un program de minim 4 zile pentru a-ți da opțiunea unui Quick Reset. Fie că ești limitat de timp sau este prima oară când încerci un detox, poți alege dintre cele 3 formule de detox pentru a face primul pas în demersul unui stil de viață sănătos. Te vei simți energizat și recalibrat.

1700 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX

7 ZILE

Programul nostru unic de detoxifiere este conceput cu grijă și atenție pentru a-ți oferi o curățare eficientă și rejuvenantă a colonului și funcțiilor metabolice. Master Detox este cel mai popular program de detoxifiere, fiind singurul care conține ședințe zilnice de colema pentru curățarea profundă a colonului. Formula programului include toți nutrienții de care ai nevoie pentru a sprijini procesul activ de purificare a corpului și a minții.

2975 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX PLUS

10/14 ZILE

Pentru rezultate mai profunde, îți recomandăm programul de 10 sau 14 zile. Poți alege zilele suplimentare din formulele Alkaline Green sau Raw Vegan la începutul sau finalul unui program Master Detox de 7 zile. Prin extinderea procesului de detoxifiere și includerea de plante alcaline îi vei acorda corpului tău oportunitatea unei tranziții optime spre o dietă obișnuită sănătoasă.

4250/ 5950 RON

Vezi ofertele aici.

ULTIMATE DETOX EXPERIENCE

21 ZILE​

Dacă ești determinat să faci o schimbare radicală a stilului de viață cu efecte de lungă durată și rezultate remarcabile, Ultimate Detox Experience este programul de care ai nevoie. Am inclus toate cele 3 formule de detox pentru a crea o experiență complexă care prin lucrul cu corpul, mintea și emoțiile, este menită să te transforme și să te reconecteze cu sinele tău originar.

8925 RON

Vezi ofertele aici.

VREI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Sună-ne

+40 746 407 070

Vino la centru

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România. Te așteptăm aici de luni pînă duminică între 8:00 și 20:00.

Rămâi la curent cu ce organizăm pentru tine

Scroll to Top