MASTER DETOX

Formula noastră semnătură pentru o curățare și purificare profundă.

PRINCIPIILE MASTER DETOX

Din moment ce în organism nu vor mai intra toxine noi, cele existente se vor elimina. Veţi primi toţi nutrienţii de care are nevoie corpul dumneavoastră și nu vă va fi foame, deși nu veţi consuma hrană solidă. Prin abţinerea de la hrană solidă, vă veţi lăsa corpul să se relaxeze și să vă cureţe intestinele, sângele și sistemul limfatic. În timpul programului Master Detox se consumă doar sucuri proaspete de fructe şi legume, supă de legume, apă alcalină şi ceaiuri din plante.

DIETA CU SUCURI

Sucurile asigură nutrienţii necesari pentru fazele detoxifierii hepatice. Sucurile vor fi servite la intervale regulate de timp alături de probiotice şi alte suplimente alimentare (minerale, fibre, pudră de proteine).

Pe lângă sucurile servite, trebuie să beți multă apă (alcalină cu pH 9,5) pentru a intensifica procesul de detoxifiere prin creșterea cantității de toxine eliminate prin rinichi.

CURĂȚAREA COLONULUI

Programul Master Detox este singurul program de detoxifiere care care conține ședință de curățarea colonului, cu ajutorul procedurii Angel of Water. Această procedură este esențială pentru că ajută la refacerea florei intestinale și o curățare optimă a colonului.DESCOPERĂ PROGRAMELE NOASTRE

QUICK RESET

4 ZILE

Am conceput un program de minim 4 zile pentru a-ți da opțiunea unui Quick Reset. Fie că ești limitat de timp sau este prima oară când încerci un detox, poți alege dintre cele 3 formule de detox pentru a face primul pas în demersul unui stil de viață sănătos. Te vei simți energizat și recalibrat.

1700 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX

7 ZILE

Programul nostru unic de detoxifiere este conceput cu grijă și atenție pentru a-ți oferi o curățare eficientă și rejuvenantă a colonului și funcțiilor metabolice. Master Detox este cel mai popular program de detoxifiere, fiind singurul care conține ședințe zilnice de colema pentru curățarea profundă a colonului. Formula programului include toți nutrienții de care ai nevoie pentru a sprijini procesul activ de purificare a corpului și a minții.

2975 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX PLUS

10/14 ZILE

Pentru rezultate mai profunde, îți recomandăm programul de 10 sau 14 zile. Poți alege zilele suplimentare din formulele Alkaline Green sau Raw Vegan la începutul sau finalul unui program Master Detox de 7 zile. Prin extinderea procesului de detoxifiere și includerea de plante alcaline îi vei acorda corpului tău oportunitatea unei tranziții optime spre o dietă obișnuită sănătoasă.

4250/ 5950 RON

Vezi ofertele aici.

ULTIMATE DETOX EXPERIENCE

21 ZILE​

Dacă ești determinat să faci o schimbare radicală a stilului de viață cu efecte de lungă durată și rezultate remarcabile, Ultimate Detox Experience este programul de care ai nevoie. Am inclus toate cele 3 formule de detox pentru a crea o experiență complexă care prin lucrul cu corpul, mintea și emoțiile, este menită să te transforme și să te reconecteze cu sinele tău originar.

8925 RON

Vezi ofertele aici.

VREI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Sună-ne

+40 746 407 070

Vino la centru

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România. Te așteptăm aici de luni pînă duminică între 8:00 și 20:00.

Rămâi la curent cu ce organizăm pentru tine

Scroll to Top