ALKALINE GREEN DETOX

Plantele alcaline te vor energiza și regenera.

PRINCIPIILE ALKALINE GREEN DETOX

În programul de detoxifiere cu sucuri verzi, îți vei hrăni corpul pe tot parcursul zilei cu plante alcaline, cum ar fi sucurile din spanac, țelină, măr, avocado și castravete. Nivelurile ridicate de clorofilă din acest program de detoxifiere vor creste conținutul de oxigen din sânge.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

Din moment ce corpul tău nu va fi impovarat cu digestia, isi va folosi energia pentru refacere, regenerare si vindecare. Dieta cu sucuri verzi este extraordinar de benefică pentru detoxifierea organismului.

DE CE SĂ ALEGI ACEASTĂ FORMULĂ

Claritatea mentală, îmbunătățirea digestiei, reducerea durerii, a inflamațiilor și a dezechilibrelor hormonale, un boost de energie și un aspect mai curat al pielii sunt doar câteva dintre avantajele pe care un program de detoxifiere cu această formulă le poate aduce organismului tău. Recomandăm formula Alkaline Green la programele Quick Reset și Master Detox sau în combinație cu celelelate formule de detoxifiere cu programul Master Detox Plus sau Ultimate Detox Experience.DESCOPERĂ PROGRAMELE NOASTRE

QUICK RESET

4 ZILE

Am conceput un program de minim 4 zile pentru a-ți da opțiunea unui Quick Reset. Fie că ești limitat de timp sau este prima oară când încerci un detox, poți alege dintre cele 3 formule de detox pentru a face primul pas în demersul unui stil de viață sănătos. Te vei simți energizat și recalibrat.

1700 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX

7 ZILE

Programul nostru unic de detoxifiere este conceput cu grijă și atenție pentru a-ți oferi o curățare eficientă și rejuvenantă a colonului și funcțiilor metabolice. Master Detox este cel mai popular program de detoxifiere, fiind singurul care conține ședințe zilnice de colema pentru curățarea profundă a colonului. Formula programului include toți nutrienții de care ai nevoie pentru a sprijini procesul activ de purificare a corpului și a minții.

2975 RON

Vezi ofertele aici.

MASTER DETOX PLUS

10/14 ZILE

Pentru rezultate mai profunde, îți recomandăm programul de 10 sau 14 zile. Poți alege zilele suplimentare din formulele Alkaline Green sau Raw Vegan la începutul sau finalul unui program Master Detox de 7 zile. Prin extinderea procesului de detoxifiere și includerea de plante alcaline îi vei acorda corpului tău oportunitatea unei tranziții optime spre o dietă obișnuită sănătoasă.

4250/ 5950 RON

Vezi ofertele aici.

ULTIMATE DETOX EXPERIENCE

21 ZILE​

Dacă ești determinat să faci o schimbare radicală a stilului de viață cu efecte de lungă durată și rezultate remarcabile, Ultimate Detox Experience este programul de care ai nevoie. Am inclus toate cele 3 formule de detox pentru a crea o experiență complexă care prin lucrul cu corpul, mintea și emoțiile, este menită să te transforme și să te reconecteze cu sinele tău originar.

8925 RON

Vezi ofertele aici.

VREI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Sună-ne

+40 746 407 070

Vino la centru

Str. Măcieșului 2A, Brașov, România. Te așteptăm aici de luni pînă duminică între 8:00 și 20:00.

Rămâi la curent cu ce organizăm pentru tine

Scroll to Top